Skype er én av en mange forbrukertjenester man får tilgang til med en Microsoft-konto. Det er ikke mulig å separere Skype-profilen fra Microsoft-kontoen. Hvis du avslutter Microsoft-kontoen, vil du ikke lenger kunne logge på andre Microsoft-forbrukerprodukter eller -tjenester, for eksempel Outlook.com, Office Online, OneDrive eller Windows, i tillegg til å ikke kunne logge på eller få tilgang til Skype.

Før du avslutter Microsoft-kontoen, må du sørge for at du ikke legger igjen noe viktig relatert til Skype:

1. Logg inn til Skype.

2. Følg trinnene i denne artikkelen for å bekrefte at:

• Viktig informasjon slik som filer og kontakter er lagret.

• Skype-kredittsaldoen din er brukt . Når kontoen er stengt, kan du ikke få den tilbake.

• Aktive abonnementer er avbrutt, slik at du ikke fortsetter å bli belastet. Hvis automatisk påfylling er aktivert og du kansellerer kontoen uten å først kansellere abonnementet, belastes du frem til kontoen stenges permanent om 60 dager. Finn ut hvordan du deaktivere automatisk påfylling.

Du kan stenge Microsoft-kontoen ved å følge disse stegene:

1. Gå til vår Avslutningsside for Microsoft-konto .

2. Hvis du blir bedt om å logge på og/eller bekrefte kontoen din, følger du instruksjonene.

3. Kontroller at siden viser riktig Microsoft-konto, og klikk deretter Neste.

4. Les listen, og klikk avmerkingsboksene for å bekrefte at du har lest hvert element.

5. Velg å angi at vinduet skal åpnes på nytt 30 Eller 60 dager .

6. I Velg en årsak velger du årsaken til at du avslutter kontoen.

7. Velg Merk konto for avslutning .

8. Microsoft-kontoen din lukkes når vinduet er åpnet på nytt. Vi venter det valgte antallet dager før du sletter kontoer permanent i tilfelle du ombestemmer deg eller trenger tilgang til noe før det er borte. Du kan ombestemme deg når som helst i løpet av den nye perioden, bare logg inn for å avbryte lukkingen.

Når du avslutter Microsoft-kontoen, venter vi på det valgte antallet dager (30 eller 60) før du sletter den permanent. Kontoen din er merket for avslutning i løpet av denne gjenåpningsperioden, men finnes fremdeles. Du kan selv bestemme om Skype-profilen din skal være synlig ved søk i katalogen eller forslag. Mer informasjon om hvordan du melder deg ut av skype-søkekatalogresultater eller -forslag i Mobile Eller Desktop Personverninnstillinger.

Logg på Microsoft-kontoen din innen den valgte ventetiden (30 eller 60 dager), vil vi avbryte nedleggelsen, og alt vil være akkurat slik du forlot den. Hvis den er utenfor gjenåpningsperioden, kan vi ikke hente en konto som er slettet.

Hvis den har vært lengre enn den valgte ventetiden (30 eller 60 dager), kan vi ikke hente en konto som er slettet.

Er du klar til å lære mer?
Hvor kan jeg få refusjon?
Hvordan avbryte eller endre Skype-abonnementet mitt?
Slik lukker du Microsoft-kontoen