Hvordan avbryter eller endrer jeg Skype-abonnementet mitt?

Skype-abonnementer er kjøp som fornyes automatisk til du avbryter dem. Abonnementer må avsluttes minst tre dager før datoen for fornyelse for å unngå å bli belastet for neste faktureringssyklus. I motsetning til abonnementer, Skype-kreditt fortsetter bare å belaste deg hvis du har automatisk påfylling aktivert på kontoen din.

Viktig : Hvis du Kjøpt abonnementet ditt på Iphone Eller Ipad , kan du bare administrere det direkte fra enheten . Hvis du Kjøpt abonnementet gjennom Google Play , kan du bare administrere det direkte på Android-enheten .

Ellers kan du få tilgang til abonnementet ved å gjøre følgende:

1. Gå til Profilside for Skype-konto og velger Administrere for abonnementet du vil endre.

administrer abonnement-knappen

2. Herfra kan du vise abonnementer og kjøpshistorikk, eller endre betalingsmåte .

Merk : Hvis du ikke har Administrer-knappen, kan det være fordi du har Skype-kreditt i stedet for et abonnement. Skype-kreditt fortsetter bare å belaste hvis du har automatisk påfylling aktivert på kontoen din.

Viktig : Hvis du Kjøpt abonnementet ditt på Iphone Eller Ipad , kan du bare administrere det direkte fra enheten . Hvis du Kjøpt abonnementet gjennom Google Play , kan du bare administrere det direkte på Android-enheten .

Abonnementer må avsluttes minst tre dager før datoen for fornyelse for å unngå å bli belastet for neste faktureringssyklus.

1. Gå til Profilside for Skype-konto og velger Administrere for abonnementet du vil avbryte.

Merk : Hvis du ikke har Administrer-knappen, kan det være fordi du har Skype-kreditt i stedet for et abonnement. Skype-kreditt fortsetter bare å belaste deg hvis du har automatisk påfylling aktivert på kontoen din.

2. Velg Avbryte abonnementet .

Avbryt abonnement-alternativet

3. Velg årsaken til at du avbryter, og velg deretter Avbryte abonnementet for å bekrefte kanselleringen. Når du avslutter abonnementet, vil det fortsette å være aktivt til utløpsdatoen.
    årsak til abonnementsavbrudd

Kan jeg få refusjon for et avbrutt Skype-abonnement ? Abonnementer som ikke er utløpt, kan være kvalifisert for refusjon. Vis Skype refusjonspolicy .

Har problemer med å bruke Skype-abonnementet ? Prøv disse Feilsøkingstrinn for Skype-abonnement .

Nei, du kan ikke endre Skype-abonnementet eller endre abonnementet for Skype-kredit. Det kan imidlertid hende at du kan avbryte abonnementet og kjøpe en ny .

Hvis du har mer enn ett abonnement, bruker Skype dem i følgende rekkefølge:

• Etter abonnementstype – ubegrensede abonnementer brukes først, deretter begrensede.

• Etter utløpsdato – abonnement med nærmeste utløpsdato brukes først.

Merk : Når du oppgraderer til et nytt abonnement, avbrytes det forrige og erstattes med det nye når du har brukt alle minuttene eller utløpsdatoen er passert.

Kan jeg få refusjon for et avbrutt Skype-abonnement ? Abonnementer som ikke er utløpt, kan være kvalifisert for refusjon. Vis Skype refusjonspolicy .

Har problemer med å bruke Skype-abonnementet ? Prøv disse Feilsøkingstrinn for Skype-abonnement.

Hvis disse trinnene ikke hjelper, kan du rapportere problemer direkte fra Skype-profilen:

1. Velg profilbilde .

2. Velg Innstillinger .

3. Velg Hjelp og tilbakemelding .

4. Velg Rapporter et problem .

Klar til å lære mer:
Kan jeg få refusjon for et Skype-abonnement eller En Skype-kreditt?
Hvordan avbryte Skype-nummeret mitt?
Hvordan administrere Skype-profilen og kjøpene mine for iPhone og iPad?
Hvordan administrere Skype-kjøpene mine for Google Play?
Hva er de ulike typene Skype-abonnementer og betalingsalternativer?
Feilsøke Skype-abonnementer