Kan jeg få refundering fra Skype?

Ja! Hvis det er kvalifisert, gis Skype-refusjoner i samsvar med refusjonspolicyen vår i Skypes Vilkår for bruk .

Refusjoner gjøres ved hjelp av den samme betalingsmåten som brukes til å foreta det første kjøpet. Skype kan ikke fullføre refunderinger hvis den opprinnelige betalingsmetoden ikke lenger er tilgjengelig, f.eks. betalingskortet ditt har utløpt, PayPal-kontoen er stengt eller at betalingsmetoden ikke godkjenner refunderinger.

Det kan gis Skype-refusjoner for:

• Abonnementer som ikke har blitt brukt og ikke har utløpt.

• Skype-kreditt som ikke har blitt brukt hvis refusjonen er forespurt innen 14 dager etter kjøpet. Utenfor 14-dagers perioden i EU, er refusjoner etter Skypes skjønn (bare EU-kunder).

• Tekniske problemer at vi bestemmer oss for å være Skypes feil.

• Uredelig bruk hvis vi finner ut at kontoen din ble overtatt av en tredjepart.

• Kostnader gjort ved en feil hvis du kontakter oss innen 90 dager etter kjøpet. Vi refunderer ikke belastninger eldre enn 90 dager.

Merk : Hvis du har gjort et Skype-kjøp i appen via iTunes eller Google Play, kan vi ikke gi refusjon. Du må be om refusjon fra Apple Eller be om refusjon fra Google Play .

Hvordan får jeg en Skype refusjon?

1. Bruke denne koblingen for å logge på profilsiden for Skype-kontoen.

2. Fra kjøpshistorikken, velg ordren du ønsker refundert. Hvis du er kvalifisert til en refusjon, vil du se Refund-knappen.

3. Velg Refusjon Knappen.

Merk : Hvis du ikke har Refusjon-knappen og tror du er kvalifisert for refusjon i samsvar med refusjonspolicyen vår i Skypes Vilkår for bruk , kontroller at du er logget på riktig Skype-konto . Vi kan ikke gi refusjon for kostnader som er eldre enn 90 dager, eller for abonnementer som har vært brukt eller er utløpt.

4. Velg Bekreft refusjon og vi utsteder automatisk en refusjon til den samme betalingsmåten som ble brukt til å foreta kjøpet.

Trenger du å chatte med en agent om refusjonen? Start en live chat med kundeservice nå. Før du chatter, må du kanskje logge på Skype hvis du ikke allerede har gjort det. Godta varslingen i popup-vinduet – det er direkte-chat-vinduet vårt.

Vi kan ikke refundere deg for våre betalte produkter når de har blitt brukt. Som definert av Skypes refusjonspolicy, betyr innholdet i et Skype-nummer at du bruker det til å motta anrop fra det øyeblikket det er kjøpt. derfor kan det ikke refunderes for Skype-numre.

Merk : Hvis du ikke kan fullføre bekreftelsesflyten når du kjøper en Skype-nummer for Japan og ønsker å få en refusjon, kontakt kundestøtte .

Nei. Vi kan kun refundere for kjøp du har foretatt direkte fra Skype, og kan ikke refundere:

• Kjøp foretatt via tredjeparts forhandlere – ta direkte kontakt med forhandleren, så de kan avgjøre om de kan tilby refusjon.

• Voucher

• Forhåndsbetalt kort

• Kontantkjøp foretatt vi tredjeparts betalingsmetoder

• Skype-kredit tildelt et medlems personlige Skype-konto av en Skype Manager administrator

• Medlemskap i Skype utviklerprogram

Få hjelp med avbryte abonnementet Eller avbryter automatisk påfylling