Slik finner du innstillingene i Skype:

1. Velg profilbilde .

2. Velg Tannhjulknapp for generelle innstillinger Innstillinger .

3. Velg blant følgende innstillinger for å gjøre endringene:
    Merk: Du kan få tilgang til Skype-innstillingene fra en hvilken som helst plattform eller enhet, men ikke alle innstillingene er tilgjengelige for endring på alle plattformer.

• Konto & Profil-knappen Konto og profil

• Kontroller synligheten for profilbildet.

• Se og administrer kontoinformasjonen.

• Tannhjulknapp for generelle innstillinger De generelle

• Endre språket.

• Velg alternativer for å starte og lukke. (ikke tilgjengelig i Skype for nettlesere eller mobilenheter).

• Vis tilgjengelige hurtigtaster for tilgjengelighet i Skype. (ikke tilgjengelig i Skype for nettlesere eller mobilenheter).

• Tilpass innstillingene for oversettelse ved å velge talespråk eller oversettelsesstemme

• Personvern-knappen Personvern

• Aktivere eller deaktivere Delingsplassering med Bing. (ikke tilgjengelig i Skype for nettlesere)

• Aktivere eller deaktivere oversettelsestillatelser.

• Slå Bare tillat Skype-anrop fra kontakter å ringe på denne enheten på eller av.

• Aktivere eller deaktivere Valgfrie diagnosedata .

• Velg Personvern og informasjonskapsler for å vise Microsofts personvernerklæring.

• Knapp for å se magisk tryllestav Utseende

• Velg fargevalg, lys, mørk eller systeminnstillingsmodus, og velg fra lyse eller mørke høykontrastmoduser.

• Vis profilbildet av hvem som sendte den siste meldingen i gruppechatten med siste meldingsforfatteravatar i gruppechatten.

• Aktiver kompakt listemodus og vis bruker- og samtaleavatarer.

Merk : Aktivering av komprimert listemodus deaktiverer siste meldingsforfatteravatar i gruppechat.

• Aktiver modus for delt visning.

• Lyd & Videomikrofonknapp Lyd og video (bare skrivebord og nett)

• Velg kameraet ditt, og juster innstillingene.

• Velg bakgrunnseffekten.

• Velg mikrofonen din og juster inndatanivåene.

• Juster innstillingene for støyreduksjon.

• Velg høyttalerne dine og juster utgangsnivåene.

• Foreta et testanrop.

• Anrop-faneknappen Ringer

• Konfigurer anrops-ID, viderekobling og telefonsvarer.

• Slå på teksting for anrop og andre anropsinnstillinger.

• Reduser databruk – Aldri, På mobilnettverk, Alltid. (Bare mobil)

• Få tilgang til avanserte anropsinnstillinger. (Bare skrivebord)

• Meldingsknapp Meldinger

• Slå av eller på lesebekreftelse, endre hvordan uttrykksikoner vises, endre tekststørrelsen og andre innstillinger for direktemeldinger.

• Aktivere eller deaktivere forhåndsvisning av nettkoblinger.

• Aktiver eller deaktiver muligheten til å lime inn kopierte meldinger som anførselstegn, i stedet for som ren tekst.

• Tilpass innstillingene for automatisk nedlasting av filer.

• Bjelleknapp for varsler Varsler

• Øke eller redusere hvilke hendelser Skype varsler deg om.

• Administrere Ikke forstyrr-funksjoner.

• Administrer e-postvarsler.

• Kontakter-knappen Kontakter

• Synkroniser kontakter. (Ikke tilgjengelig i Skype for Windows, Web eller Linux)

• Behandle blokkerte kontakter.

• Administrer personverninnstillingene for kontakter.

• Hjelp & Tilbakemeldingsinformasjon-knappen Hjelp og tilbakemelding

• Kontroller gjeldende Skype-versjon.

• Finn koblinger til hjelpeinnhold, og kontroller gjeldende Skype-status.

• Gi tilbakemelding og vis mer informasjon.

Er du klar til å lære mer?

Personvern
Hvem kan se Skype-profilen og tilstedeværelsesstatusen min?
Beskytte din nettbaserte sikkerhet, sikkerhet og personvern .