Hvis tilstedeværelsesstatusen din er …

aktiv status Aktive

Slik ser du ut for andre

Aktiv profilstatus

Hva det betyr
Du er tilkoblet og tilgjengelig for kontakt.

Slik angis denne statusen
Angis automatisk når du logger på for første gang. Du forblir aktiv på skrivebordet når Skype kjøres i bakgrunnen og du bruker tastaturet eller musen, og på mobilenheten når Skype kjøres i forgrunnen.

nylig aktiv Nylig aktiv

Slik ser du ut for andre

nylig aktiv profilstatus

Hva det betyr
Du bare gikk bort litt.

Slik angis denne statusen
Angi automatisk når du sist var aktiv mellom 3 minutter og 1 time siden.

Bortestatus Unna

Slik ser du ut for andre

Status for borteprofil

Hva det betyr
Du har vært inaktiv i en time eller mer.

Slik angis denne statusen
Angi automatisk når du sist var aktiv for en time siden. Du kan også angi statusen til å vises Unna når du vil.

Ikke forstyrr status Ikke forstyrr

Slik ser du ut for andre

Ikke forstyrr profilstatus

Hva det betyr
Du vil ikke forstyrres. Kontaktene kan fortsatt ringe og sende meldinger, men du varsles ikke med lyd. Hvis du vil motta appinterne chat- eller anropsvarsler mens statusen er satt til ikke forstyrr , kan du administrere varslene dine på Mobile Eller Desktop .

Slik angis denne statusen
Du kan angi statusen til ikke forstyrr når du vil.

usynlig status Usynlig

Slik ser du ut for andre

usynlig profilstatus

Hva det betyr
Tilstedeværelsesstatusen er skjult slik at du ser ut til å være frakoblet, men anrop og meldinger blokkeres ikke. For kontaktene dine var siste gang statusen ble satt til Aktive Eller ikke forstyrr vises under toppteksten i chatten som Sist sett - dager, timer eller minutter siden. I tillegg kan de fortsatt finne deg gjennom Skype-katalogen.

Slik angis denne statusen
Du kan angi statusen til Usynlig når du vil.

Frakoblet

Slik ser du ut for andre

usynlig profilstatus

Hva det betyr
Du er ikke logget på Skype på noen enhet. For kontaktene dine var siste gang statusen ble satt til Aktive Eller ikke forstyrr vises under toppteksten i chatten som Sist sett - dager, timer eller minutter siden.

Slik angis denne statusen
Angis automatisk når du logger av eller ikke er aktiv i en lengre periode.

Er du klar til å lære mer?
Hvordan endre tilstedeværelsesstatusen min i Skype?