Hvordan administrerer jeg varsler i Skype på mobil eller nettbrett?

Android (6.0+), Android-nettbrett, iPhone og iPad

1. Trykk på profilbildet ditt fra Chatter .

2. Trykk Innstillinger-knappen Innstillinger , rull ned og trykk Bjelleknapp for varsler Varsler .

3. Aktivere eller deaktivere følgende varsler:

• Chatvarsler – for å dempe bare chatter (anrop vil fortsatt komme gjennom)

Push-varsler (varsler når du ikke bruker Skype på enheten):

• Reaksjoner – for å bli varslet når noen reagerer på meldingene dine.

• Flere enheter – for å holde push-varsler aktive på enheten selv når du er på Skype på en annen enhet.

• Tips og triks (anbefales) – for å motta push-varsler fra Skype om produktfunksjoner.
    Merk: Hvis du deaktiverer tips og triks, kan det hende du ikke ser fødselsdagsvarsler i Skype.

• Planlagte anropsvarsler – for å bli minnet på planlagte anrop.

• Avstemningsvarsler – som skal varsles for undersøkelser i Skype.

• Konfigurer varsler – Administrer lyd, vibrasjon, LED-indikatorinnstillinger.

• Tilbakestill varslingsinnstillinger – Tilbakestill varslingsinnstillingene tilbake til standard.

Appinterne varsler (varsler når du bruker Skype på enheten):

• Varslinger om chatbannere – aktiver eller deaktiver bannere i appen for chatvarsler.

• Tips og triks – for å vise eller skjule varsler i appen om Skype-funksjoner.

Obs! Hvis du deaktiverer tips & triks, vil du fortsatt motta kritiske systemvarsler.

• Lyder i appen – for å spille av lyder for bannervarsler i appen.

• Bannervarsler for planlagt anrop – for å bli påminnet om planlagte anrop mens du bruker Skype.

• Vis bannervarsel i appen for avspørringer – for å bli varslet om undersøkelser mens du bruker Skype.

Ikke forstyrr:

• Vis chattevarsler – for å dempe chatter i ikke forstyrr-modus.

• Vis anropsvarsler – for å dempe anrop i ikke forstyrr-modus.

E-postvarsler:

• Tapte chat-påminnelser – for å motta e-post om chatter du har gått glipp av de siste 72 timene.

• Påminnelser om tapt anrop – for å motta e-post om anrop du har gått glipp av de siste 72 timene.

Merk: Med varslinger eller smartvarsler aktivert , vil anrop ringe gjennom som standard.

Android mobil 4.0.4–5.1

1. Trykk menyknappen menyknapp .

2. Trykk Innstillinger-knappen Android og iOS Innstillinger , og rull deretter ned til Varsler .

3. Aktivere eller deaktivere følgende varslingstyper:

• Vibrer – for å vibrere på varsler.

• Spill av lyd – for å spille av lyder på varsler.

• Pulsvarslingslys – for å pulsere enhetens lys på varsler.

1. Trykk kontakten eller gruppenavnet øverst i chattevinduet.

2. I en chat blar du nedover og trykker Chat-innstillinger . Rull ned til Gruppeinnstillinger i en gruppe.

3. Slå varsler av eller på for denne chatten.

Alternativt for gruppechatter kan du aktivere smartvarsler , slik at du bare blir varslet når du er sitert eller @mentioned.

Merk: Alternativet for å kontrollere varsler for bestemte samtaler i Skype er ikke tilgjengelig i Skype på Android 4.0.4 – 5.1.

Mer informasjon om hvordan du kan kontrollere hvem som kan ringe deg i Skype.

Det kan være noen grunner til at du kanskje ikke mottar varsler. Prøv disse tingene:

• Varsler stopper når du logger av. Kontroller at du er logget på og koblet til Internett.

• Pass på at varsler for samtaler er på.

• Sørg for at Varsellyder er på.

• Hvis du er i ikke forstyrr-modus , mottar du ikke chatvarsler som standard. Du kan endre denne virkemåten ved å velge profilbildet ditt , og deretter trykke Varsler i Innstillinger , velg Vis chatvarsler mens Ikke forstyrr er aktivert .

• Kontroller at du ikke har slått Skype-varsel av under innstillingene for enheten. Innstillinger håndteres ulikt på forskjellige enheter. Hvis du ikke er sikker på hvordan du kontrollerer enhetens innstillinger, må du kanskje sjekke produsentens webområde.

• Pass på at du ikke har slått av varsler for en bestemt samtale.

• Kontroller at du bruker den nyeste versjonen av Skype.

Hvis du lukker Skype-appen uten å logge av først, vil du kanskje fortsatt motta varsler. Hvis du vil stoppe disse varslene, kan du enten deaktivere dem fra innstillingene eller logge av før du lukker appen.

Enheten kan fortsatt spille av en lyd for nye meldinger, selv om du har slått av varsler i Skype. Hvis du vil hindre at enheten spiller av en lyd når du får en ny Skype-melding, velger du Innstillinger > Varsler , og deretter slår du varslingslyder av eller på.

Merk: Varslingsinnstillingene lagres ikke på enheten når du logger av Skype, og velger Nei når du blir spurt om du vil huske konto- og programinnstillingene på enheten.