Hvordan bruker jeg Skype med høyttaleren min?

Du kan ringe med Skype med høyttaleren etter at du har konfigurert høyttaleren med Cortana-appen. Skype til Skype-samtaler er gratis, og vi tilbyr også en begrenset tids gratis anropskampanje til mobil eller fasttelefoner i USA, Mexico og Canada gjennom Skype-abonnement .

Du kan konfigurere høyttaleren for opptil to brukere på samme høyttaler. Når du har gjort disse trinnene, logger du deg av kontoen din og gjentar trinnene med den andre kontoen.

Først må du gå gjennom prosessen med å konfigurere Cortana-appen på PC-en eller mobiltelefonen. Se enhetens bruksanvisning for å se hvordan du gjør det. Pass på at du bruker den samme kontoen som den du bruker til å logge deg på Skype med. Når du har gjort dette, er du klar til å konfigurere Skype.

Merk : Hvis du ikke har oppdatert Skype-kontoen til en Microsoft-konto, blir du tatt gjennom prosessen for å aktivere Cortana. Mer informasjon .

1. Kontoen du bruker til å logge deg på Cortana på høyttaleren logger deg automatisk på Skype-kontoen din.

2. Når du konfigurerer Skype, vil du bli bedt om å gi tillatelse til at kontaktene dine synkroniseres til Cortana, slik at du kan ringe med Skype.

3. Du tas så til veiledningene som viser deg hvordan du bruker høyttaleren, i tillegg til hvordan du ringer med Skype.

For å gjøre dette ...

Sier du dette ...

Ringe til noen

Hei Cortana,

Ring mamma [på Skype]

Ring mamma mobil [på Skype]

Ring 555-5555 [på Skype]

Ring 800JETBLUE [på Skype]

Ring El Gaucho [på Skype]

Hva er den beste pizzaen i nærheten? …

Hei Cortana, kall den [på Skype].

Svare på et innkommende anrop

Hei Cortana,

Hent / Svar

Ignorer/avslå

Styre en samtale

Hei Cortana,

Volum opp/volum ned

Mute

Legg på

I Call Cortana

Hei Cortana,

Hva er været?

Fortell meg en vits

• Skype-kontaktene dine : dette er personer du har koblet til på Skype, eller telefonnumre du har lagret som en kontakt i Skype.

• Telefonkontaktene dine : dette er personene og numrene du har lagret i telefonens adressebok. Du må gi Cortana tillatelse til å synkronisere kontaktene fra telefonen din for at du skal kunne ringe til disse kontaktene. Du trenger vanligvis Skype-kredit eller et abonnement for å ringe noen på denne måten, men vi har et tidsbegrenset tilbud som lar deg ringe gratis til visse steder. Mer informasjon .

• Telefonnumre : du kan be Cortana om å ringe et hvilket som helst telefonnummer du resiterer. Du trenger vanligvis Skype-kredit eller et abonnement for å ringe noen på denne måten, men vi har et tidsbegrenset tilbud som lar deg ringe gratis til visse steder. Mer informasjon .

• Lokal Places : spør Cortana om å ringe til et lokalt sted. Du kan be Cortana om å ringe ved å si navnet på stedet, eller du kan finne det og så be Cortana ringe. Du trenger vanligvis Skype-kredit eller et abonnement for å ringe noen på denne måten, men vi har et tidsbegrenset tilbud som lar deg ringe gratis til visse steder. Mer informasjon .

Ja, det kan du! Mer informasjon om hvordan du konfigurerer et Skype-nummer.

Dersom du har lagret et internasjonalt nummer i kontaktene dine, kan du ringe til dette nummeret ved å bruke navnet på samme måte som du gjør med lokale kontakter. Hvis du vil ringe til et internasjonalt nummer du ikke har lagret, er det to måter du kan gjøre det på:

• Start telefonnummeret med + (pluss) – «Hei, Cortana. Ring +44 ...»

• Start telefonnummeret med 011 – «Hei, Cortana. Ring 011 44 ...»

Vær oppmerksom på at du trenger ekstra kreditter eller et internasjonalt abonnement for dette scenarioet, da den første kampanjen under enhetskonfigurasjonen bare dekker anrop til USA. Mer informasjon om å ringe internasjonalt.

Hvis du vil legge til kontakter, legger du dem til på telefonen og åpner deretter Cortana slik at disse kontaktene synkroniseres til nettskyen. Deretter kan du ringe til disse kontaktene med høyttaleren. Mer informasjon .

Når du konfigurerer høyttaleren, kan hvem som helst i rommet spørre Cortana og starte en Skype-samtale. Foredragsholderen har tilgang til kontaktene du har aktivert (se Hvem kan jeg ringe fra taleren min? ) og leser opp eventuell innkommende anroper-ID også. Dette betyr at du har flere alternativer når du logger deg på høyttaleren:

• Logg på høyttaleren med din personlige konto: Dette betyr at alle i rommet kan få tilgang til informasjonen og funksjonaliteten du har med Cortana, inkludert Skype-samtaler (innkommende og utgående). Dette er den mest personlige opplevelsen for Cortana og Skype.

• Opprett en ny konto for familien for å logge på taleren: Når du logger deg på høyttaleren, kan du opprette en ny konto som familien kan bruke, men dette betyr at Cortana og Skype får tilgang til kun den informasjonen og de kontaktene du legger inn på den kontoen. Du må legge til kontakter på nytt med denne kontoen for alle du vil ringe fra taleren (se Hvordan kan jeg legge til flere kontakter? ). Dette er en mindre personlig opplevelse.

Skype har forskjellige måter du kan tilpasse utgående anroper-ID på når du ringer til mobiltelefoner og fasttelefoner. Mer informasjon .

For øyeblikket støtter vi ikke anrop til grupper fra høyttaleren. Hvis du derimot er en del av en gruppe som ringer deg, vil høyttaleren ringe og du kan ta samtalen.

Når du ber om Cortana i en samtale, vil den eksterne brukeren høre hva du spør Cortana om, men vil ikke høre Cortanas svar. Vi gjør dette for å respektere personvernet ditt. bare du får velge det du vil fortelle den eksterne brukeren.

Cortana kan kun aktiveres ved å si «Hei, Cortana». Telefonsamtalen tas ikke opp, og ingenting sendes til Cortana med mindre du sier «Hei, Cortana». Den andre personen i samtalen kan heller ikke aktivere Cortana på din høyttaler mens samtalen pågår.

For øyeblikket støtter vi ikke samhandling med systemer der du skal trykke på bokstaver eller numre. Skype-teamet vurderer å legge til støtte for denne funksjonen i fremtiden.

I en begrenset periode tilbyr vi en kampanje for alle som kjøper en ny Harman Kardon-høyttaler for å foreta ubegrenset gratis anrop fra USA til USA, Mexico og Canada fasttelefoner og mobiler. Når du har logget på Harman Kardon-enheten, mottar du en e-postmelding som bekrefter abonnementet. Du kan kontrollere statusen for abonnementet ved å logge på kontoprofilen og vise abonnementene dine . Mer informasjon om Harman Kardon kaller forfremmelse.

Merk : Du trenger ikke å gjøre noe annet enn å konfigurere høyttaleren til å aktivere kampanjen for gratis anrop, men det kan ta opptil 90 minutter før abonnementet aktiveres. Det kan også hende at utløpsdatoen for abonnementet ikke vises riktig, men ikke bekymre deg, du får en gratis kampanje som nevnt i abonnementsvilkår .