1. Fra Samtaler velger du profilbilde .

2. Velg Konto & Profil-knappen Skype-profil .

3. Velg profilbilde Igjen. En meny vises der du kan velge blant følgende:

• Ta Foto (bare mobil) – Bruk kameraet på mobilenheten til å ta et nytt profilbilde.

• Rediger bildet, og trykk deretter på avmerkingsknapp Hake for å lagre som profilbilde.

• Laste opp Foto – Velg et eksisterende bilde som er lagret på enheten.

• Mobile – Rediger bildet, og trykk deretter på avmerkingsknapp Hake for å lagre som profilbilde.

• Desktop – Når du velger å åpne et bilde, lagres det som profilbilde.

• Vise Foto – Forhåndsvis gjeldende profilbilde.

• Fjern bilde – Fjern gjeldende profilbilde hvis du ikke lenger vil ha det.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Trykk på Menyen Knappen.

2. Trykk Profil-knappen Min profil .

3. Trykk på Kameraknapp Ca Mera ved siden av profilbilde og velg blant følgende:

• Kameraet – Bruk kameraet på enheten til å ta et nytt profilbilde.

• Galleri – Velg et eksisterende bilde som er lagret på Galleri .

• Fjerne – Fjern gjeldende profilbilde hvis du ikke lenger vil ha det.

4. Velg Hake når du er ferdig med å gjøre endringer for å lagre som det nye profilbildet.