Hvordan administrerer jeg varsler på Skype for skrivebord?
  1. Velg profilbilde .

2. Velg Tannhjulknapp for generelle innstillinger Innstillinger .

3. Velg Bjelleknapp for varsler Varsler , og aktiver eller de oppførte varslingstypene.

• Chatvarsler: for å dempe bare chatter (anrop vil fortsatt komme gjennom).

• Kontakten blir varslet på nettet: for å bli varslet når en kontakt er tilkoblet.

• Reaksjoner: varsles når noen reagerer på meldingene dine.

• Varslingslyder: for å spille av lyder for nye meldinger.

• Tips og triks: for å vise eller skjule varsler i appen om Skype-funksjoner, men du vil fortsatt se kritiske systemvarsler hvis dette er slått av.
    Merk: Hvis du deaktiverer tips og triks, kan det hende du ikke ser fødselsdagsvarsler i Skype.

• Varsler om planlagte anrop: for å bli minnet på planlagte anrop.

• Avstemningsvarsler: for å bli varslet om undersøkelser i Skype.

• Ikke forstyrr:

• Vis chatvarsler: for å dempe chatter i ikke forstyrr-modus.

• Vis anropsvarsler: for å dempe anrop i ikke forstyrr-modus.

• E-postvarsler:

• Tapte chat-påminnelser: for å motta e-post om chatter du har gått glipp av de siste 72 timene.

• Påminnelser om tapt anrop: for å motta e-post om anrop du har gått glipp av i løpet av de siste 72 timene.

Alternativt kan du angi tilstedeværelsen din til fra profilen din Ikke forstyrr for å blokkere chattevarsler og la kontaktene dine vite at du for øyeblikket ikke er tilgjengelig. Anrop vil imidlertid fortsatt komme gjennom, med mindre du slår av Vis anropsvarsler I Innstillinger > Varsler . Finn ut hvordan du kontrollerer hvem du mottar anrop fra .

Merk: Som standard, med Varsler Eller Smarte varsler slått på, anrop ringer gjennom.

Ja, du kan styre varslene om bestemte samtaler i Skype.

1. Velg en samtale eller gruppe fra chattelisten.

2. Velg Kontakt Eller gruppenavn øverst i chatten.

3. Rull ned i en chat, og velg Chatinnstillinger. Rull ned til i en gruppe Gruppeinnstillinger og varsler av eller på for denne chatten.

Alternativt for gruppechatter kan du aktivere Smarte varsler , så du blir bare varslet når du er sitert eller @mentioned.

Det kan være flere årsaker til at du ikke mottar varsler:

• Varsler vil opphøre når du logger deg av appen. Pass på å være pålogget.

• Kontroller at varslene for samtaler er aktivert.

• Kontroller at varslingslydene er aktivert.

• Hvis du er i Ikke forstyrr -modus vil du ikke motta chat-varsler som standard. Du kan endre denne virkemåten ved å velge profilbilde , og deretter i Innstillinger Trykk Varsler , deretter snur du Vis chatvarsler på eller av.

• Kontroller at du ikke har slått Skype-varsel av under innstillingene for enheten. Innstillinger håndteres ulikt på forskjellige enheter. Hvis du ikke er sikker på hvordan du kontrollerer enhetens innstillinger, må du kanskje sjekke produsentens webområde.

• Pass på at du ikke har slått av varsler for en bestemt samtale.

• Kontroller at du bruker nyeste versjon av Skype.

• Kontroller at du ikke har aktiverte Fokusassistent i Windows 10 eller Windows 11 .

Hvis du lukker Skype-appen uten å logge av først, vil du kanskje fortsatt motta varsler. Hvis du vil stoppe disse varslene, kan du enten deaktivere dem under Innstillinger eller logge av før du lukker appen.

Det kan hende at datamaskinen fortsatt spiller av en lyd for nye meldinger, selv om du har slått av varsler i Skype. Hvis du vil hindre at datamaskinen spiller av en lyd når du får en ny Skype-melding, velger du Innstillinger > Varsler , og deretter aktiverer du Varslingslyder av eller på.

Merk: Varslingsinnstillingene lagres ikke på enheten når du logger av Skype og velger Nei når du blir spurt om du vil huske konto- og programinnstillingene på enheten.