Hvordan velge bort å være synlig i Søkeresultater for Skype?

Du kan legge til eller redigere informasjon i Skype-profilen, som sted, e-postadresse eller telefonnummer, for å gjøre det enklere for venner å finne deg. Hvis du foretrekker ikke å bli inkludert i den offentlige søkekatalogen, kan du melde deg ut. Hvis du melder deg ut, blir du uarkiverbart for alle i Skype .

Slik velger du bort å være synlig i Skype-søk:

1. Fra Samtaler velger du profilbilde .

2. Velg Innstillinger-knappen Innstillinger , og velg deretter Kontakter-knappen Kontakter .

3. Velg Personvern .

4. Slå Vises i søkeresultater Av. Du kan gjøre deg selv synlig igjen ved å slå på alternativet igjen når som helst.

Merk : Hvis du endret innstillingene for synlighet i en nyere versjon av Skype, kan det hende at eldre versjoner ikke lenger viser nøyaktig om du er valgt ut av søk. Oppdater til nyeste versjon av Skype eller gå til Skype-profil på nettet for å få den mest nøyaktige visningen av innstillingene.

Android 4.0.4 – 5.1

1. Trykk menyknapp Menyen .

2. Trykk Profil-knappen Min profil trykk deretter på Rediger-knappen Redigere øverst.

3. Rull ned til Innstillinger og innstillinger rullegardinliste og velg Rediger profil .

4. Velg Profilinnstillinger og fjern merket for Vises i søkeresultater . Du kan når som helst gjøre deg søkbar igjen ved å merke denne boksen igjen.