Hvordan administrerer jeg innstillingene for gruppesamtaler i Skype på mobil eller nettbrett?

Når du er i gruppechatten, trykker du på Gruppenavn .

Fra gruppeprofilen kan du:

Android (6.0+), Android-nettbrett, iPhone og iPad

• Rediger tekst-knapp Legge til eller oppdatere et gruppebilde - Trykk på gruppebilde for å laste opp et bilde eller fjerne bildet helt.

• Rediger tekst-knapp Endre gruppenavnet - Trykk på Redigere ved siden av gruppenavnet for å skrive inn et nytt.

• Del-knappen i Android (Android) del-knappen i iOS (iOS) Del kobling for å bli med i gruppe -Trykk Del kobling for å bli med i gruppe , og i Dele og koble til vindu, aktiver Del gruppe via kobling , og deretter kan du velge hvordan du vil dele den:

• Kopier til utklippstavlen

• QR-kode

• Mer – Send som SMS, e-post eller via en annen app.

• Start samtale-knappen Start samtale -Trykk Start samtale for å starte en lyd- eller videosamtale med denne gruppen.

• Meldingsknapp Sende en melding -Trykk Send melding for å sende en melding til denne gruppen.

• Planlegg samtale-knappen Planlegge en samtale -Trykk Planlegge en samtale for å sende denne gruppen en invitasjon til en samtale på en bestemt dato og et bestemt klokkeslett.

• Søk i samtale – Finn en bestemt melding i chatten.

• Legg til deltakere -Trykk Legg til deltakere for å inkludere opptil seks hundre ekstra deltakere i gruppesamtalen.

• Gruppegalleri -Trykk Vis mer i gruppegalleriet for å vise alle bilder, koblinger og filer som er delt med denne gruppechatten.

Du kan også Skjule gruppechatten for å fjerne den fra den nylige chattelisten.

Android 4.0.4 – 5.1

• Kameraknapp Legge til eller oppdatere et gruppebilde : Trykk på gruppebilde for å laste opp et bilde eller fjerne bildet helt.

• Rediger-knappen Endre gruppenavnet :Trykk Redigere ved siden av gruppenavnet for å skrive inn et nytt.

• Varsler : Slå varsler på eller av for å motta et varsel når du mottar en ny chat i denne gruppen.

• Del gruppe via kobling :Trykk Del gruppe via kobling for å dele en invitasjonskobling til gruppechatten.

• Chattelogg : Tillat at alle kan se chatteloggen.

• Slett gruppe : Slette gruppechatten.

• Forlat gruppe : Forlate gruppechatten.

• Legg til Folk :Trykk Legg til personer for å inkludere flere deltakere i gruppesamtalen.

Android (6.0+), Android-nettbrett, iPhone og iPad

• Skjul samtale :Du kan skjule gruppechatten for å fjerne den fra chatlisten.

• Varsler : Slå varsler på eller av for å motta et varsel når du mottar en ny chat i denne gruppen.

• Smarte varsler :Med Smarte varsler på, blir du bare varslet når noen siterer deg eller @mentions deg i denne gruppen.

• Legg til i favoritter : Legg til denne gruppesamtalen øverst i Samtaler Tab.

• Chattelogg : Tillat at alle kan se chatteloggen.

• Del gruppe via kobling : Deaktiver dette alternativet for å hindre at gruppemedlemmer oppretter og deler en invitasjonskobling for denne gruppen.

• Tillat å bli med for gjestebrukere : Deaktiver dette alternativet for å hindre at brukere med gjestekontoer blir med i denne gruppen.

• Forlat gruppe : Forlate gruppechatten.

Mer informasjon om slik administrerer du innstillinger for gruppechat i Skype på skrivebordet .