Hvordan endre eller fjerne telefonnummeret mitt i Skype?

Skype kan bruke mobilnummeret på flere måter, for eksempel en måte å logge på på, til å vise anroper-ID eller for viderekobling, slik at du ikke går glipp av noen Skype-samtaler. Du må også bekrefte telefonnummeret ditt for å lagre det i profilen din.

Hvis du vil endre mobilnummeret som er knyttet til kontoen din for Skype, finnes det noen steder å endre det.

1. Logg deg på Skype-profilside .

Merk : Du kan også få tilgang til Skype-profilen din fra Skype-appen. Velg profilbildet ditt, velg Innstillinger , og velg deretter Kontroller under telefonnummeret ditt.

2. Gå til Kontaktdetaljer :

• Desktop - Rull ned til Kontaktdetaljer .

• Mobile - Trykk på Kontaktdetaljer Tab.

3. Velg Rediger profil og gå til telefonnummerfeltet.

4. Endre nummeret til det nye nummeret, og velg deretter Lagre .

5. Velg Bekreft telefonnummer for å bekrefte det ekstra nummeret. Du vil motta et varsel på dette nummeret for å bekrefte det.

Merk: Hvis du ikke bekrefter telefonnummeret ditt, kan det hende du blir fjernet fra Skype-søkeresultatene. Mer informasjon om bekreftelse av telefon og e-postadresse .

1. Gå til Administrer hvordan du logger på Microsoft og logger på.

2. Under Kontoalias finner du e-posten og telefonnummeret ditt oppført.

3. Velg Fjerne ved siden av telefonnummeret ditt.

Merk : Hvis telefonnummeret ditt er det primære aliaset, må du utføre noen ekstra trinn for å fjerne det. Mer informasjon om hvordan du gjør det Endre e-postadressen eller telefonnummeret for Microsoft-kontoen .

4. Hvis du vil legge til et annet telefonnummer, velger du Legg til telefonnummer og følg instruksjonene.

Mer informasjon om hvordan du endrer eller fjerner nummeret fra Skype-anroper-ID Og Viderekobling .

Etter hvert som vi fortsetter å finjustere Skype-profilopplevelsen, vil vi noen ganger fjerne overflødige felt. Med den nyeste oppdateringen har vi fjernet alternativene for privat- og Office-telefonnummer for å konsolidere og forenkle Skype-profilopplevelsen. Hvis du allerede har et Home- eller Office-nummer i Skype, blir de inaktivert i profilen din. de kan ikke oppdateres, men du kan fjerne dem. I fremtidige oppdateringer kan det hende at du ikke kan søke i Skype via disse telefonnumrene.