Hvis du bruker et telefonnummer til å registrere deg eller logge på Skype, eller hvis du har et telefonnummer i Skype-profilen, kan personer søke etter deg med telefonnummeret for å komme i kontakt med deg og begynne å chatte.

Hvis du foretrekker å gjøre telefonnummeret ditt uarkiverbart, kan du gjøre dette når som helst.

Deaktiver telefonsøkbarhet

1. Velg profilbilde .

2. Velg Innstillinger .

3. Velg Kontakter , og velg deretter Personvern .

4. Velg Deaktivere ved siden av telefonnummeret ditt. Du kan aktivere dette alternativet på nytt når som helst.

Merk : Du kan endre eller fjerne telefonnummeret fra Microsoft-kontoen, men hvis telefonnummeret er det primære aliaset, må du utføre noen ekstra trinn for å fjerne det. Mer informasjon om hvordan du gjør det Endre e-postadressen eller telefonnummeret for Microsoft-kontoen .

Hvis du foretrekker å gjøre telefonnummeret i Skype-profilen uarkiverbart, kan du fjerne det når som helst.

Fjerne telefonnummeret fra Skype-profilen

1. Logg deg på Skype-profilside .

2. Rull ned til Kontaktdetaljer, og velg Rediger profil .

3. Fjern telefonnummeret, og velg Lagre .

Hvis du foretrekker å være helt usøkbar, kan du også velge bort å være synlig i Søkeresultater for Skype . Husk at hvis du melder deg ut av søk, vil dette hindre at personer du aldri har snakket med før, kan finne deg med mindre du kontakter dem direkte. Mer informasjon om hva som skjer hvis du melder deg ut av Skype-søk .

Er du klar til å lære mer?
Hvem kan se Skype-profilen og tilstedeværelsesstatusen min?