Hvorfor er noen av innstillingene mine deaktivert i Skype?

På grunn av statlige reguleringer i EU, i tillegg til personvernhensyn, kan det hende at enkelte brukere ikke kan bruke alle Skype-tjenestene. Her er noen funksjoner og innstillinger som kan være deaktivert i Skype på grunn av personvernbegrensninger, eller hvis du ikke er gammel nok.

Skype Insider-programmet

Visse aldersbegrensninger hindrer brukere i å delta i Skype Insiders-program hvis de ikke er gamle nok.

Insider-bygg sender valgfrie diagnosedata, som er data som samles inn om enheten og Skype-opplevelsen. Hvis du ikke er gammel nok til å godta deling av personopplysninger som er inkludert i valgfrie diagnosedata, vil du ikke kunne bruke Insider-bygg. Du kan bruke detaljhandelversjon av Skype Stedet.

Skype Retail-bygg

Aldersbegrensninger hindrer enkelte brukere i å dele personopplysninger i skype-bygg. Noen tjenester er utilgjengelige hvis du ikke er gammel nok, inkludert:

• Plasseringsdeling

• Tilbakemelding (du kan fortsatt rapportere misbruk )

• Motta Skype-anrop fra personer som ikke er i kontaktlisten

• Synkronisere mobilkontakter

• Kjøpe betalte Skype-tjenester

I tillegg er det visse opplysninger Skype aldri samler inn fra deg hvis de ikke er gamle nok. Dette inkluderer:

• Valgfrie diagnosedata (informasjon om enhet og bruk)

• Plasseringsdata

• Taledata (brukes til å forbedre Microsofts taleteknologi)