Du kan ha ulike kontaktdetaljer i Skype-profilen (som bare brukes i Skype) og Microsoft-kontoen din (som du kan bruke med Microsoft-produkter som Outlook, Xbox og Skype). Skype bruker noen av disse kontaktdetaljene, for eksempel e-postadressen din eller telefonnummeret ditt, på forskjellige måter. I denne artikkelen skal vi beskrive hvordan Microsoft-kontoen og Skype-profilinformasjonen brukes.

Du kan legge til et mobilnummer i Skype-profilen. Du trenger ikke å ha en, men hvis du gjør det, kan Skype bruke den til å vise når du ringer mobiler og fasttelefoner hvis du konfigurerer oppringer-ID .

Du kan også velge å være søkbar etter telefonnummeret du har lagret i Skype-profilen, med mindre du melde deg ut av søk . Hvis du vil endre eller fjerne telefonnummeret ditt i Skype, du kan gjøre dette i Skype-profilen din .

Når du legger til et mobilnummer i Skype-profilen, må du bekrefte telefonnummeret ditt .

I Skype-profilen må du ha en primær e-postadresse. Skype bruker denne e-postadressen primært til å sende deg viktig kommunikasjon om Skype-kontoen din. Du kan velge å velge bort annen Skype-e-postkommunikasjon om spesialtilbud, nye funksjoner eller invitasjoner til å delta i markedsføringsundersøkelser i Skype-profil .

Du kan også velge å være søkbar i Skype via din primære e-postadresse eller en hvilken som helst tilleggs-e-postadresse, med mindre du melde deg ut av søk . Hvis du vil endre den primære e-postadressen i Skype, du kan gjøre dette i Skype-profilen din .

I Microsoft-kontoen kan du konfigurere et mobiltelefonnummer som et alias for å logge på Microsoft-produkter og -tjenester. Hvis nummeret ditt er det primære aliaset i Microsoft-kontoen, bruker Skype dette telefonnummeret til å logge deg på.

Skype bruker også dette nummeret til å finne deg i søk, med mindre du melde deg ut av søk .

Finn ut hvordan du endrer telefonnummeret eller e-posten for Microsoft-kontoen din .

I Microsoft-kontoen kan du konfigurere en e-postadresse som et alias for å logge på Microsoft-produkter og -tjenester. Hvis e-postadressen din er det primære aliaset i Microsoft-kontoen, bruker Skype denne e-postadressen til å logge deg på.

Skype bruker også denne e-postadressen til å finne deg i søk, med mindre du melde deg ut av søk .

Skype bruker ikke denne e-postadressen til å sende deg kommunikasjon om Skype-kontoen din. Du kan imidlertid fortsatt motta e-postkommunikasjon fra Microsoft angående andre emner. Du kan administrere kommunikasjonsinnstillingene fra Microsoft-konto .

Finn ut hvordan du endrer telefonnummeret eller e-posten for Microsoft-kontoen din .