Hvis kontoen din for Skype er suspendert eller begrenset, kan du få et varsel om at Skype-tjenester er delvis blokkert på kontoen din.

Her er noen eksempler på varsler du kan motta:

• Kontoen din er begrenset fra å bruke Skypes betalte funksjoner.

• Betalingsalternativene er suspendert for å unngå svindelaktivitet og holde kontoen sikker.

• Kan ikke behandle bestillingen.

• Bestillingen mislyktes

• Skype-kontoen din er suspendert.

• Enkelte funksjoner på kontoen din er blokkert.

• Betalingen gikk ikke gjennom, og vi har ikke tilgang til alternativer for å prøve på nytt. Kom tilbake en annen gang, eller ta kontakt hvis du trenger hjelp.

• Konto blokkert.

Hvis du mottar noen av disse varslene, kan du kontakte Kundestøtteteamet for Skype .