Hva er I dag-fanen i Skype, og hvordan bruker jeg den?

I dag-fanen i Skype holder du deg oppdatert med de siste nyhetene og trendene. Du kan tilpasse I dag-fanen for å vise det du er interessert i. I dag-fanen er bare tilgjengelig i USA på Skype for Android.

Administrere og legge til interesser i Mine kanaler

1. Trykk på Dag fanen i Skype-appen.

2. Trykk Administrere ved siden av Mine kanaler .

3. Du kan velge alternativene under Oppdag interesser eller søk etter noe spesifikt i Hva leter du etter? Feltet.

4. Trykk Gjort når du er ferdig med å foreta valgene. Dine oppdaterte interesser vises under Mine kanaler .

Tilpasse historier i feeden

1. Trykk på Dag fanen i Skype-appen.

2. Velg Mer Alternativet Flere alternativer-knappen ved siden av noen av historiene i feeden.

3. Du kan velge følgende:

• Flere historier som dette – velg å få flere historier som ligner på den som er valgt

• Færre historier som dette – velg å få færre historier som ligner på den som er valgt

• Dele – velg å dele denne historien med en av Skype-kontaktene dine, eller trykk del-knappen nederst i Del kobling for å dele med noen utenfor Skype.

• Administrer interesser – velg å administrere og legge til interesser i Mine kanaler

• Avbryte

4. Når du har gjort et valg, blir du tatt tilbake til I dag-feeden.

Slå av I dag-fanen i Skype
Hvis du foretrekker å ikke ha I dag-fanen i Skype, kan du deaktivere den:

1. Trykk på profilbilde i Skype-appen.

2. Trykk Innstillinger , og trykk deretter Utseende .

3. Rulle nedover og under Nederste navigasjon , aktiverer du veksleknappen for Aktiver I dag-fanen Av. I dag-fanen fjernes fra den nederste navigasjonen i Skype. Du kan aktivere I dag-fanen på nytt når som helst.