Hvor mye koster det å sende SMS-meldinger?

Kostnaden ved å sende en SMS fra Skype varierer i henhold til landet du sender den til. Du må ha litt Skype-kreditt– sending av tekstmeldinger dekkes ikke av abonnementene våre.

Slik kontrollerer du SMS-meldingsfrekvensen til et hvilket som helst mål:

1. Gå til vår prisside og skriv inn landet du vil sende tekst til, i søkeboksen.

2. Under Velg et anropsalternativ , vises SMS-prisen i Skype-kredittboksen.

Hvis du vil vise priser i en annen valuta, velger du den bare fra rullegardinlisten for valuta.

Hvis du allerede har litt Skype-kreditt, kan du også kontrollere kostnadene ved å sende en SMS fra Skype. Den vises rett over samtaleboksen før du sender en tekstmelding.

Skype belaster deg ikke hvis noen sender deg en tekstmelding fra Skype. Standard meldings- og datasatser kan imidlertid gjelde, og disse tekstmeldingene kan telle mot alle meldingsgrenser som er angitt i mobilabonnementet. Kontakt mobilleverandøren for mer informasjon.

Er du ikke sikker på hvordan du sender en tekstmelding fra Skype? Sjekk ut denne praktiske veiledningen .