Miten voi ilmoittaa väärinkäytöksestä Skypessä?

Kun saat ilmoituksen, jossa pyydetään lisäämään kontakti, voit joko lisätä, ohittaa tai estää kyseisen henkilön. Jos estät henkilön, voit halutessasi ilmoittaa estetystä henkilöstä Skypelle.

Estämisen ja väärinkäytöksestä ilmoittamisen asetukset vaihtelevat Skype-version mukaan. Valitse jokin seuraavista:

Estetyn henkilön Skype-nimi tallennetaan heti, kun väärinkäytöksestä on ilmoitettu. Sisältöjä, kuten pikaviestejä tai kontaktipyyntöä, ei tallenneta.