Miten voi ilmoittaa väärinkäytöksestä Skypessä?

Kun saat ilmoituksen lisättävästä kontaktista, voit lisätä, ohittaa tai estää kyseisen henkilön. Jos estät henkilön, näet vaihtoehdon, jonka avulla voit ilmoittaa kyseisestä henkilöstä Skypelle.

Estämisen ja väärinkäytöksestä ilmoittamisen asetukset vaihtelevat Skype-version mukaan. Valitse jokin seuraavista:

Estetyn henkilön Skype-nimi tallennetaan heti, kun väärinkäytöksestä on ilmoitettu. Sisältöjä, kuten pikaviestejä tai kontaktipyyntöä, ei tallenneta.