Miten voi ilmoittaa väärinkäytöksestä Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

Kun saat ilmoituksen yhteyshenkilön lisäämisestä, voit lisätä, ohittaa tai estää tämän henkilön. Jos estät henkilön, voit halutessasi ilmoittaa estetystä henkilöstä Skypelle.

Estämisen ja väärinkäytöksestä ilmoittamisen asetukset vaihtelevat Skype-version mukaan. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:

Estetyn henkilön Skype-nimi tallennetaan, kun väärinkäytöksestä on ilmoitettu. Sisältöjä, kuten pikaviestejä tai yhteyspyyntöä ei tallenneta.