Kaikki tuotteet

Miten voi ilmoittaa väärinkäytöksistä Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

Kun saat ilmoituksen yhteyshenkilön lisäämisestä, voit lisätä, ohittaa tai estää tämän henkilön. Voit myös estää olemassa olevan yhteyshenkilön milloin tahansa. Jos estät jonkun, voit halutessasi ilmoittaa estetystä henkilöstä Skypelle.

Estämisen ja väärinkäytöksestä ilmoittamisen asetukset vaihtelevat Skype-version mukaan. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista: