Mikä on Skype WiFi?

Skype WiFi on mahtava tapa selata Internetiä liikkeellä ollessasi. Maksat kirjautumisen julkisiin WiFi-hotspoteihin kaikkialla maailmassa Skype-saldollasi.

Ei enää luottokorttien kanssa sähläämistä tai rasittavia kirjautumisprosesseja matkustaessasi – pääset verkkoon Skype-saldosi avulla. Maksat datan käytöstä minuuttien mukaan. Sinun ei tarvitse ostaa päiväkohtaista Internetin käyttöoikeutta, jos tarvitset verkkoyhteyttä vain muutaman minuutin.

Skype WiFin minuuttihinta vaihtelee operaattorin mukaan ja näkyy muodostaessasi yhteyden tuettuun WiFi-hotspotiin.

Skype WiFi on saatavilla seuraaviin järjestelmiin: Windows, Mac OS X, Linux, iOS ja Android.

Huomaa, että Skype WiFi ja Skype eivät ole sama sovellus. Skypen käyttäminen laitteessa (sen jälkeen, kun olet muodostanut yhteyden julkiseen hotspotiin Skype WiFi -sovelluksella) edellyttää, että olet asentanut Skypen tai käytät Skypen verkkoversiota selaimessa.

Missä Skype WiFi toimii?

Skype WiFi toimii yli kahdessa miljoonassa hotspot-sijainnissa kaikkialla maailmassa, kuten lentokentillä, hotelleissa, rautatieasemilla ja kahviloissa. Voit käyttää nettiä rajattomasti hotspot-palveluntarjoajan käyttöehtojen mukaisesti.

Etsi lähellä oleva hotspot vuorovaikutteisen Skype WiFi -kartan avulla.

Tärkeää: Tarvitset Skype WiFiä vain kun muodostat yhteyttä julkiseen Internet-hotspotiin ollessasi poissa kotoa. Kun et ole liikkeellä, voit käyttää Internetiä kotisi tai työpaikkasi langattoman verkon kautta.

Lisätietoja Skype WiFistä.