Lopetetaanko Skype WiFi?

Kyllä. Skype WiFi ei ole enää saatavilla 31.3.2017 alkaen. Et voi enää ladata Skype WiFi -sovellusta, ja mikäli se on asennettuna laitteessasi vielä 31.3.2017 jälkeen, se ei enää pysty löytämään tai käyttämään tukiasemia.

Voit edelleen käyttää Skype-saldoasi Skypen muihin ominaisuuksiin, kuten matka- ja lankapuhelimiin soittamiseen monissa maissa erittäin edullisilla hinnoilla.

Miksi Skype WiFi lopetetaan?

Skype WiFi poistetaan käytöstä maailmanlaajuisesti, jotta voimme keskittyä parhaiden mahdollisten kokemusten tarjoamiseen Skypen perusominaisuuksien avulla.

Entä jos en halua käyttää Skype-saldoa muiden tuotteiden ostamiseen?

Jos sinulla on kysyttävää jäljellä olevasta Skype-saldosta, ota yhteyttä Skypen asiakaspalveluun.