Miten Skype WiFiä käytetään Skypen Windows-työpöytäversiossa?

Tämä artikkeli on saatavana myös tuotteille:

Seuraavissa kysymyksissä ja vastauksissa kerrotaan Skype WiFi -käytön aloittamisesta:

Miten voin aloittaa Skype WiFin käytön?

Tarvitset Skype WiFin käytön aloittamiseen uusimman Skype-version, WiFi-yhteensopivan tietokoneen, jolla on yhteys Skype WiFi -yhteensopivaan tukiasemaan, ja Skype-saldoa tililläsi.

Skype WiFin käyttämistä varten ei tarvitse luoda uutta Skype-tiliä. Skype WiFin avulla voit muodostaa Internet-yhteyden edullisilla minuuttihinnoilla pelkästään muodostamalla yhteyden WiFi-tukiasemaan.

Voit ottaa Skype WiFin käyttöön seuraavasti:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Valitse Työkalut> Asetukset> Skype WiFi.
  3. Valitse Ota Skype WiFi -valintaruutu.
  4. Siirry tietokoneen verkkoasetuksiin ja muodosta yhteys julkiseen WiFi-verkkoon.
  5. Valitse valikkopalkissa Työkalut> Skype WiFi.
  6. Valitse yhteensopiva julkinen WiFi-verkko ja liity siihen toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Lisätietoja Skype WiFin käyttämisestä.

Onko Internet-yhteyden muodostamisessa Skype WiFin avulla ongelmia? Tutustu tähän kätevään oppaaseen.

Mistä tiedän, kuinka monta WiFi -minuuttia olen käyttänyt?

Kun muodostat Internet-yhteyden Skype WiFin kautta, tehtäväpalkkiin tulee näkyviin Skype WiFi -kuvake.

Skype WiFi -kuvake.

Kuvaketta klikkaamalla näet, miten pitkään olet käyttänyt Skype WiFiä. Voit lopettaa istunnon koska tahansa ja lisäksi Skype WiFi -istunnot on määritetty vanhenemaan 30 minuutin kuluttua oman turvallisuutesi vuoksi. Ennen kuin istunto vanhenee, näkyviin tulee kehote, jonka avulla voit pidentää istunnon kestoa.

Voit tarkistaa tiedot myös valitsemalla valikkopalkista Työkalut> Skype WiFi.

Kuinka paljon Skype WiFi maksaa?

Skype WiFin minuuttihinta vaihtelee palveluntarjoajan mukaan. Hinta näkyy sanomaruudussa, joka tulee näkyviin yhteensopivan WiFi-hotspotin lähellä. Voit aloittaa istunnon valitsemalla Yhdistä.

Yhteensopivan WiFi-hotspotin lähellä näkyvä Skype WiFin minuuttihinta.

Miten voin maksaa Skype WiFistä?

Skype WiFistä maksetaan Skype-saldolla. Kun aloitat istunnon, Skype tarkistaa Skype-tilisi saldon ja tekee siitä varauksen enintään 30 minuutin Skype WiFi -yhteydestä. Sinua veloitetaan vain käyttämäsi ajan mukaan. Jos käytät Skype WiFiä viiden minuutin ajan, Skype-saldostasi vähennetään vain viiden minuutin hinta.

Voit tarkistaa maksusi Skypen tilisivulta.