Ohje Mac

Miten Skypen Mac-version käynnistymisen tietokoneen käynnistämisen aikana voi estää?

Skypen Mac-versiosta 2.7 alkaen käytetään järjestelmän yleisiä käynnistysasetuksia erillisten Skype-asetusten sijasta.

Jos haluat estää Skypen avaamisen Mac OS X -käynnistyksen yhteydessä, avaa Skype ja siirry sitten Dockiin. Ctrl+klikkaa Dockissa olevaa Skype-kuvaketta ja varmista, että Avaa sisäänkirjauduttaessa -vaihtoehto ei ole valittuna.

Voit tarkistaa asetuksen myös valitsemalla Järjestelmäasetukset> Käyttäjä ja ryhmät, klikkaamalla tilisi nimeä ja valitsemalla Kirjautumiskohteet. Poista Skype tästä luettelosta.