Skypen kirjautumisongelmien vianmääritys

Takaisin hakutuloksiin

Jos sinulla on kirjautumisongelmia, varmista ensin, että käytät Skypen uusinta versiota, järjestelmäsi täyttää Skypen käyttämisen vähimmäisvaatimukset ja että tietokoneessasi on viimeisimmät ohjelmistopäivitykset ja laitteisto-ohjaimet. Tämä ratkaisee suurimman osan kirjautumisongelmista.

Lisäohjeita kirjautumiseen:

Tällä videolla kerrotaan, miten Skypeen kirjaudutaan sisään ja miten tiettyjä kirjautumisongelmia voi ratkaista.

Oletko kirjautunut sisään, mutta et näe yhteystietojasi tai saldoasi?
    Oletko kirjautunut sisään Skypeen, mutta et näe yhteystietojasi tai Skype-saldoasi? Olet luultavasti kirjautunut sisään eri tiliin, kuin minkä odotit näkeväsi. Voimme auttaa sinua pääsemään takaisin oikeaan Skype-tiliin.

Tarvitsetko vielä apua?
    Jos olet jo kokeillut kaikkia edellä mainittuja etkä edelleenkään onnistu kirjautumaan sisään Skypeen, käy Skype-yhteisössä, josta löydät runsaasti tietoa ja noin kolme miljoonaa ihmistä valmiina auttamaan.