Koti Skypen Mac-versio

Miksi Skypen Mac OS X -versio ei käynnisty?

On useita syitä siihen, miksi Skypen Mac OS X -versio ei käynnisty.

Yleisin syy on, että järjestelmäsi ei täytä uusimman Skype-version vaatimuksia. Lisätietoja on tällä sivulla.

Varmista myös, että Mac OS X -versiosi on ajan tasalla käyttämällä ohjelmistopäivitystä ja asentamalla uusin QuickTime-versio.

Toinen yleinen ongelma on Mac OS X:n oletusarvoinen Teksti puheeksi -asetus. Voit muuttaa sitä seuraavasti:

1. Valitse valikkopalkissa Apple-kuvake> Järjestelmän asetukset... Järjestelmän asetukset -ikkuna avautuu.
    2. Valitse Järjestelmä-osiossa Puhe. Puhe-ruutu avautuu.
    3. Valitse Teksti puheeksi ja valitse avautuvasta Järjestelmän ääni -valikosta jokin muu asetus kuin nykyinen.
    4. Käynnistä Skype uudelleen.