Kuinka lähetän pikaviestin Skypessä?

1. Valitse Yhteystiedot-välilehdeltä henkilö tai ryhmä, jolle haluat lähettää pikaviestin. Voit myös valita Viimeisimmät-välilehdeltä keskustelun, jota haluat jatkaa.
  2. Kirjoita viesti keskusteluikkunaan ja paina Enter-näppäintä tai sinistä Lähetä-painiketta.

Uuden ryhmän luominen:

1. Napsauta +Uusi kuvaketta.
  2. Kirjoita lisättävän yhteyshenkilön nimi, valitse se ja valitse sitten Lisää.
  3. Toista tämä prosessi niin monen yhteyshenkilön kohdalla kuin haluat lisätä keskusteluun.
  4. Ryhmä on nyt luotu. Kun kirjoitat ja lähetät ensimmäisen pikaviestin, se lähetetään ryhmän kaikille jäsenille.

Olemassa olevan keskustelun muuttaminen ryhmäksi:

1. Valitse Viimeisimmät-kohdasta keskustelu, johon haluat lisätä uusia yhteyshenkilöitä.
  2. Napsauta -painiketta luodaksesi uuden ryhmän kahdenkeskiseen keskusteluun tai lisätäksesi osallistujia olemassa olevaan ryhmäkeskusteluun.
  3. Valitse henkilöt, jotka haluat lisätä keskusteluun. Kun olet valmis, napsauta joko Luo ryhmä -painiketta kahdenkeskisessä keskustelussa tai Lisää-painiketta ryhmäkeskustelussa.

Voit helposti jakaa uuden tai olemassa olevan Skype-keskustelun kenen tahansa kanssa, vaikka henkilöllä ei olisi Skype-tiliä.

1. Voit lähettää linkin sähköpostitse tai kopioida linkin Lisää yhteystietoja -näytössä, vahvistusnäytössä keskustelun määrittämisen jälkeen tai keskusteluprofiilissa.
  2. Lähetä sähköposti tai anna linkki ystävillesi ja perheellesi, jotta he voivat liittyä ryhmään. Jos heillä ei ole Skypeä, he voivat liittyä vieraskäyttäjänä.

Työasemassa:

1. Etsi Viimeisimmät-välilehdeltä ryhmäkeskustelu, josta haluat poistua, ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella.
  2. Valitse Poistu keskustelusta.

Mobiililaitteessa:

1. Etsi Viimeisimmät-välilehdeltä ryhmäkeskustelu, josta haluat poistua, ja napauta yläosassa olevaa ryhmän nimeä.
  2. Vieritä alas ja valitse Poistu ryhmästä.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Miten voin lähettää ja vastaanottaa valokuvia, videoita ja muita tiedostoja Skypessä?
Miten voin muuttaa Skypen asetuksia?
Skype Translatorin määrittäminen
Kuinka pikaviestejä poistetaan Skypessä?
Miten Skypen pikaviesteissä voi muotoilla tekstiä?