Ohje Windows Desktop

Mitä on tapahtunut Skypen ääniviesti-ilmoituksille (sähköposti, tekstiviesti, SpinVox)?

Skype ei enää tue sähköposti-, tekstiviesti- ja SpinVox-ilmoituksia.

Pääset ääniviesteihin kirjautumalla sisään Skypeen ja tarkistamalla viimeisimmät keskustelut.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Ääniviestit" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt