Ohje Windows Phone

Miksi en voi vastaanottaa puheluja, kun Windows Mobile -laitteeni näyttö on sammunut?

Nämä usein kysytyt kysymykset koskevat Windows Mobile -sovellusta, joka ei ole enää ladattavissa. Lisätietoja Skypen Windows Phone -versiosta on näissä usein kysytyissä kysymyksissä.

On mahdollista, että Windows Phone -laitteesi on sammuttanut automaattisesti Wi-Fi-yhteyden. Voit estää tämän muuttamalla puhelimesi virranhallinta-asetuksia. Katso lisätietoja Wi-Fi-yhteyden virranhallinta-asetusten muuttamisesta laitteesi käyttöoppaasta, sillä toimenpide vaihtelee laitteittain.

Huomaa, että Skypen Windows Mobile -versio ei ole enää ladattavissa.