Miten voin varmuuskopioida kontaktiluetteloni Skypen Windows-työpöytäversiossa?

Kontaktiluetteloa ei tarvitse varmuuskopioida. Skypen kontaktit tallennetaan keskitetysti palvelimiimme. Voit käyttää niitä missä tahansa, kunhan kirjaudut Skypeen samoilla kirjautumistiedoilla. Voit silti halutessasi varmuuskopioida kontaktiluettelosi:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Valitse valikkopalkissa Kontaktit > Lisäasetukset > Varmuuskopioi kontaktit tiedostoon…
  3. Valitse kohde, johon tiedosto tallennetaan, ja valitse Tallenna.