Miten kontaktin profiilitiedot näytetään tai piilotetaan?

Profiilitiedoissa näytetään vain se, mitä kontakti haluaa itsestään kertoa. Voit lukea lisätietoja profiileista ja tietosuojasta. Kontaktin profiilitietojen tarkasteleminen:

1. Kirjaudu sisään Skypeen.
  2. Klikkaa Kontaktit- tai Viimeisimmät-luettelossa kontaktin nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Näytä profiili. Profiili-ikkuna tulee näkyviin.
  3. Kun olet valmis, klikkaa Sulje-painiketta.

Keskusteluikkunan yläosaan tulee näkyviin yhteenveto kontaktin profiilista:

1. Klikkaa kontaktin nimeä Kontaktit- tai Viimeisimmät-luettelossa. Keskusteluikkuna tulee näkyviin oikealle.