Kuinka näyttö jaetaan Skypen Windows-versiossa?

Näytön jakamisen avulla voit jakaa tietokoneesi näytön yhdelle tai usealle Skype-yhteystiedolle maksutta. Se on ihanteellinen ratkaisu yritysesityksiin, valokuvien katseluun kavereiden ja perheenjäsenten kanssa tai avun pyytämiseen teknisesti osaavalta kaverilta.

Ryhmäpuhelussa voi jakaa vain yhden henkilön näytön kerrallaan.

Näyttö jaetaan seuraavasti:

1. Aloita ääni- tai näköpuhelu.
  2. Valitse puhelun aikana puhelupalkista klikkaamalla tai napauttamalla sitä ja valitse sitten Jaa näyttö...

3. Jos käytät useita näyttöjä, valitse jaettava näyttö.
  4. Valitse jaettava sisältö – joko koko näyttö tai jokin tietty ikkuna – avattavasta näytön jakamiseen käytettävästä luettelosta ja valitse sitten Aloita.

5. Jos haluat vaihtaa jaettavaa sisältöä, klikkaa kelluvan puheluikkunan avattavaa nuolta.

6. Voit lopettaa näytön jakamisen valitsemalla Lopeta jakaminen -vaihtoehdon.

Onko ongelmia? Lue lisäohjeita näytön jakamisesta.