Miten voin jakaa kontaktin tiedot muille kontakteille Skypen Windows-versiossa 4.2 ja sitä aiemmissa versioissa?

Nämä ohjeet koskevat Skypen Windows-työpöytäversiota 4.2 ja sitä aiempia versioita. Ennen jatkamista kannattaa ehdottomasti päivittää uusimpaan versioon. Jos käytössä on Skype 5.0 tai sitä uudempi versio, lue nämä ohjeet. Jos et ole varma käytössäsi olevan Skypen versiosta, se on helppo selvittää.

Voit lähettää kontaktiesi tiedot muille Skype-kontakteillesi kahdella tavalla:

1. Avaa keskustelu sen kontaktin tai ryhmän kanssa, jolle haluat lähettää kontaktin tiedot. Vedä ja pudota sitten kontakti kontaktiluettelosta keskustelun tekstialueelle. Jos olet ryhmäkeskustelussa, kaikki kyseisen keskustelun osallistujat saavat kontaktit.
  2. Klikkaa kontakti- tai keskusteluluettelossa sitä kontaktia tai ryhmää hiiren kakkospainikkeella, jolle haluat lähettää kontaktit. Valitse Lähetä kontakteja -vaihtoehto. Kontaktin lähettämiseen käytettävä valintaikkuna tulee näkyviin. Valitse tässä valintaikkunassa kaikki lähetettävät kontaktit kontaktiluettelosta ja klikkaa Lähetä-painiketta. Lähetyt kontaktit julkaistaan vastaanottajan keskustelussa.