Kuinka yhteyshenkilön tiedot voi lähettää jollekulle Skypen Windows-versiolla?

Jos lähetät yhteyshenkilön tiedot toiselle henkilölle, hän voi lisätä kyseisen yhteyshenkilön luetteloonsa hakematta häntä. Tämä on helppo tapa varmistaa, että kaikki kaverisi voivat pitää yhteyttä Skypessä.

Voit lähettää yhteystietoja pikaviestikeskustelun tai puhelun aikana.

Yhteyshenkilön tietojen lähettäminen pikaviestissä

1. Valitse Yhteydet- tai Viimeisimmät-luettelosta yhteyshenkilö tai ryhmä, jolle haluat jakaa toisen yhteyshenkilön tiedot.
  2. Klikkaa keskusteluruudussa Lähetä kontakteja -kuvaketta. Kuvake ei välttämättä ole näkyvissä, ellet ole klikannut paperiliitinkuvaketta:

1. Valitse lähetettävien yhteyshenkilöiden vieressä olevat valintaruudut. Voit nopeuttaa henkilön löytymistä aloittamalla hänen nimensä kirjoittamisen.
  1. Valitse Lähetä kontakteja.

Yhteyshenkilön tietojen lähettäminen puhelun aikana

Voit lähettää yhteyshenkilön tiedot henkilölle tai ryhmälle ääni- tai videopuhelun aikana.

1. Klikkaa puhelun aikana +-painiketta ja valitse Lähetä kontakteja....

2. Valitse lähetettävien yhteyshenkilöiden vieressä olevat valintaruudut. Voit nopeuttaa henkilön löytymistä aloittamalla hänen nimensä kirjoittamisen.

3. Valitse Lähetä.