Ohje Windows Desktop

Miten voin vaihtaa laskutusosoitteeni?

Voit vaihtaa Skype-tilisi laskutusosoitteen seuraavasti:

  1. Kirjaudu sisään tilillesi.
  2. Vieritä sivun alaosaan ja valitse Tilitiedot -kohdasta Laskutustiedot.


  3. Klikkaa sivun alaosassa olevaa Muokkaa-painiketta.


  4. Päivitä laskutustietosi ja klikkaa Tallenna. Ilmoitus "Laskutusosoitteesi on päivitetty" tulee näkyviin sivun yläosaan.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Tili ja salasana" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt