[Asiakkaille Venäjällä] Mikä on Yandex.Money ja miten sillä maksetaan?

Takaisin hakutuloksiin

Yandex.Money on Venäjällä toimiva Internet-maksujärjestelmä, jolla voi maksaa Skype-saldosta ja muista Skype-tuotteista turvallisesti verkossa. Tämä on yksi monista maksutavoista.

Voit luoda Yandex.Money-tilin ja hallita varoja Yandex-verkkosivustossa*.

Skype-tuotteiden maksaminen Yandex.Money-palvelulla Skype-tililtä:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
    2. Valitse tuote, jonka haluat ostaa, valitse maksutavaksi Yandex.Money ja klikkaa Seuraava.
    3. Tarkista maksettava määrä ja klikkaa sitten Seuraava.
    4. Viimeistele maksu antamalla pyydetyt tiedot.

Skype-tuotteiden maksaminen Yandex.Money-palvelulla Yandex-verkkosivustosta:

1. Valitse Skype-tuote, jonka haluat ostaa Yandex-verkkosivustosta*.
    2. Tarkista maksettava määrä ja anna sitten salasanasi.

Jos Yandex.Money-tilin käytössä ilmenee ongelmia, ota yhteys suoraan Yandexiin*.

*Skype ei vastaa ulkoisten sivustojen sisällöstä.

Opettele ostamaan Skype-saldoa.