[Venäläisille asiakkaille] Mikä on Yandex.Money ja miten sillä maksetaan?

Takaisin hakutuloksiin

Yandex.Money on Venäjällä käytössä oleva internetmaksujärjestelmä, jonka avulla voit maksaa Skype-saldoa ja muita Skype-tuotteita turvallisesti verkossa. Tämä on yksi monista maksutavoista.

Voit luoda Yandex.Money-tilin ja hallita varojasi Yandexin verkkosivustolla*.

Skype-tuotteiden maksaminen Yandex.Moneylla Skype-tililtä:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
    2. Valitse ostettava tuote, valitse maksutavaksi Yandex.Money ja valitse sitten Seuraava.

Huomautus: Jos käytät iPhonea tai iPadia etkä löydä tuotetta, jonka haluat ostaa, sinun on ehkä tyhjennettävä laitteen historia ja evästeet ja kirjauduttava uudelleen sisään.
    3. Tarkista maksettava summa ja valitse sitten Seuraava.
    4. Kirjoita pyydetyt tiedot maksun suorittamista varten.

Skype-saldon lisääminen ja maksaminen Yandex-verkkosivustolla:

1. Kirjoita Skype-tilisi nimi sekä saldomäärä, jonka haluat ostaa Yandex-sivustolta*.
    2. Kirjaudu sisään Yandex.Money-tiliisi.
    3. Valitse jokin saatavilla olevista maksutavoista, kirjoita pyydetyt tiedot ja valitse maksupainike:
      • Yandex Money Wallet
      • Pankkikortti
      • Alfa-Click
      • Sberbank
    4. Valitusta maksutavasta riippuen sinulta saatetaan pyytää toista todennusta. Kirjoita tiedot maksun suorittamista varten.

Jos sinulla on ongelmia Yandex.Money-tilisi kanssa, ota yhteyttä suoraan Yandexiin*.

*Skype ei vastaa ulkoisten sivustojen sisällöstä.

LisätietojaSkype-saldon ostamisesta.