Kaikki tuotteet

[Venäläisille asiakkaille] Mikä on Yandex.Money ja miten sillä maksetaan?

Takaisin hakutuloksiin

Yandex.Money on Venäjällä käytössä oleva internetmaksujärjestelmä, jonka avulla voit maksaa Skype-saldoa ja muita Skype-tuotteita turvallisesti verkossa. Tämä on yksi monista maksutavoista.

Voit luoda Yandex.Money-tilin ja hallita varojasi Yandexin verkkosivustolla*.

Skype-tuotteiden maksaminen Yandex.Moneylla Skype-tililtä:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
    2. Valitse ostettava tuote, valitse maksutavaksi Yandex.Money ja valitse sitten Seuraava.
    3. Tarkista maksettava summa ja valitse sitten Seuraava.
    4. Kirjoita pyydetyt tiedot maksun suorittamista varten.

Skype-saldon lisääminen ja maksaminen Yandex-verkkosivustolla:

1. Kirjoita Skype-tilisi nimi sekä saldomäärä, jonka haluat ostaa Yandex-sivustolta*.
    2. Kirjaudu sisään Yandex.Money-tiliisi.
    3. Valitse jokin saatavilla olevista maksutavoista, kirjoita pyydetyt tiedot ja valitse maksupainike:
      • Yandex Money Wallet
      • Pankkikortti
      • Alfa-Click
      • Sberbank
    4. Valitusta maksutavasta riippuen sinulta saatetaan pyytää toista todennusta. Kirjoita tiedot maksun suorittamista varten.

Jos sinulla on ongelmia Yandex.Money-tilisi kanssa, ota yhteyttä suoraan Yandexiin*.

*Skype ei vastaa ulkoisten sivustojen sisällöstä.

LisätietojaSkype-saldon ostamisesta.