[Venäläisille asiakkaille] Mikä on Yandex.Money ja miten sillä maksetaan?

Takaisin hakutuloksiin

Yandex.Money on Venäjällä käytössä oleva internetmaksujärjestelmä, jonka avulla voit maksaa Skype-saldoa ja muita Skype-tuotteita turvallisesti verkossa. Tämä on yksi monista maksutavoista.

Voit luoda Yandex.Money-tilin ja hallita varojasi Yandexin verkkosivustolla*.

Skype-tuotteiden maksaminen Yandex.Moneylla Skype-tililtä:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
    2. Valitse ostettava tuote, valitse Yandex.Money maksutavaksi ja napsauta sitten Seuraava-painiketta.
    3. Tarkista maksettava summa ja valitse sitten Seuraava.
    4. Anna pyydetyt tiedot maksun suorittamista varten.

Skype-tuotteiden maksaminen Yandex.Moneylla Yandexin verkkosivustolla:

1. Valitse Skype-tuote, jonka haluat ostaa Yandexin verkkosivustolla*.
    2. Tarkista maksettava summa ja anna salasanasi.

Jos sinulla on ongelmia Yandex.Money-tilisi kanssa, ota suoraan yhteyttä Yandexiin*.

*Skype ei vastaa ulkoisten sivustojen sisällöstä.

LisätietojaSkype-saldon ostamisesta.