Koti Skypen Android-versio

Onko Skype saatavilla BlackBerry®-laitteisiin?

Skype tekee jatkuvasti parannuksia esimerkiksi tuotteen laatuun, luotettavuuteen ja tietoturvaan. Koska haluamme tarjota kaikille käyttäjille mahdollisimman hyvän Skype-kokemuksen, on syytä joskus poistaa käytöstä vanhoja Skype-versioita ja Skypeä käyttäneitä laitteita.

Skypeä ei enää tueta Blackberry 10:llä ja vanhemmilla käyttöjärjestelmillä, etkä voi enää ladata Skypeä Amazonin sovelluskaupasta. Voit silti käyttää Skypeä tuetulla alustalla tai käyttää Skypen verkkoversiota internet-selaimessa.

Jos olet ladannut Skypen Blackberry World -sovelluskaupasta, sitä ei enää tueta.

Androidia käyttäville Blackberry-laitteille Skypen voi nyt ladata suoraan Google Play -kaupasta.

Lue lisätietoja Skypen Android-puhelinversiosta ja laitteistovaatimuksista.