Koti Skypen Android-versio

Onko Skype saatavilla BlackBerry®-laitteisiin?

Jos käytössäsi on BlackBerry-älypuhelin, jonka käyttöympäristö on BlackBerry 10, voit ladata Skypen maksutta Amazon Appstore -kaupasta.

Jos olet ladannut Skypen aiemmin Blackberry World -sovelluskaupasta, sinun on ensin poistettava sen asennus, ennen kuin lataat uusimman version Amazon Appstoresta. Asennuksen jälkeen sinun on kirjauduttava takaisin Skype-tilillesi. Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa, siirry kohtaan Olen unohtanut käyttäjänimeni tai salasanani.

Skypeä on erittäin helppo käyttää Blackberry 10 -laitteessa – se toimii samalla tavalla kuin Android-puhelinten Skype.

Lisätietoja Skypen Android-puhelinversiosta.

Vaikka puhelintasi ei tuettaisi, voit silti soittaa ulkomaan numeroihin edullisilla Skype-hinnoilla Skype To Go™ -palvelun avulla. Sen käyttöönotto on vaivatonta – osta vain hieman Skype-saldoa tai tee tilaus ja aktivoi Skype To Go tililtäsi.

Lisätietoja Skype To Go -palvelusta.