Kuinka monta samanaikaista puhelua Skype Connectilla™ voi soittaa?

Tällä hetkellä samanaikaisten puhelujen tai puhelukanavien enimmäismäärä on 300 kutakin SIP-profiilia kohden. Voit kuitenkin luoda niin monta SIP-profiilia kuin haluat. Skype Connectin avulla voit käyttää myös kätevää ylivuototoimintoa.

Yrityksesi tuettavissa olevien saapuvien puhelujen määrä riippuu Skype Connect -kokoonpanosta, verkkoinfrastruktuurista ja Internet-yhteydestä.

Voit tehdä kanavatilauksia kullekin SIP-profiilille, jolle olet määrittänyt Skype Connectin.

Lisätietoja Skype Connectista saat PDF-käyttöoppaistamme:

Apua saat myös Skype-yhteisöltä.