Ohje Windows Desktop

Tukeeko Skype Connect™ DTMF-signalointia?

Skype Connect tukee seuraavia DTMF-signalointeja:

  • RFC 2833 out-of-band (RFC 2833 -standardin tiedot ovat IETF:n verkkosivulla*)
  • SIP-puhelujen tyypin 101 RTP-kuormitus

*Skype ei vastaa ulkoisten sivustojen sisällöstä.

Skype Connect ei tue DTMF:n in-band-signalointia.

Lisätietoja Skype Connectista on pikaoppaassa, käyttöoppaassa ja useissa muissa Skype Connect -oppaissa, jotka ovat saatavilla Skype-tukisivuston oppaat sisältävältä sivulta

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Skype Connect" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt