Ohje Windows Desktop

Tukeeko Skype Connect™ VPN-verkkoja?

Skype Connect toimii VPN (Virtual Private Network) -infrastruktuurin kanssa, kunhan Skype Connectin kanssa käytettävä VPN on muodostanut Internet-yhteyden.

VPN-verkkoja kannattaa käyttää ääni- ja dataliikenteen erotteluun osana palvelunlaadun optimointia.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Skype Connect" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt