Ohje Windows Desktop

Miten voin noutaa SIP-profiilin tunnistetiedot?

Voit noutaa SIP-profiilin tunnistetiedot seuraavasti:

  1. Kirjaudu Skype Manageriin™.
  2. Klikkaa työkaluriviltä Ominaisuudet.
  3. Valitse vasemmalla olevasta Ominaisuudet-valikosta Skype Connect™.
  4. Vieritä sen SIP-profiilin kohdalle, jonka tunnistetietoja haluat tarkastella, ja klikkaa Näytä profiili.
  5. Valitse vasemmalla olevasta Skype Connect -valikosta Tunnistustiedot. SIP-profiilin rekisteröintitiedot tulevat näkyviin.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Skype Connect" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt