Miten SIP-profiilille voi asettaa Skype-numeroita?

Skype-numero on yritysnumero, jonka voi ostaa ja asettaa sitten SIP-profiilille. Kun teet sen, ihmiset voivat ottaa yhteyttä yritykseesi soittamalla Skype-numeroon. Skype-numerot ovat saatavana monissa eri maissa ja niihin sisältyy ilmainen ääniviestipalvelu (vastaaja).

Voit vaihteesi mukaan mahdollisesti myös ohjata puheluita Skype-numeroon, jos vaihde tukee esimerkiksi Hunt Group- tai Auto Attendant -toimintoja.

SIP-profiilille voi asettaa uuden Skype-numeron seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin™.
    2. Klikkaa työkalurivillä Ominaisuudet.
    3. Valitse vasemmalla olevasta Ominaisuudet-valikosta Skype Connect™.
    4. Vieritä sen SIP-profiilin kohdalle, jolle haluat asettaa Skype-numeron ja klikkaa Näytä profiili.
    5. Klikkaa Lisää numero tai Skype-tili.
    6. Valitse Lisää Skype-numero -välilehti.
    7. Valitse Osta uusi numero.

Osta uusi numero ‑painike

1. Määritä Skype-numeron maa.
    2. Klikkaa Jatka.
    3. Valitse haluamasi suuntanumerot ja haluamasi laskutustapa.
    4. Valitse Osta nyt. Ostamasi Skype-numero asetetaan SIP-profiiliin automaattisesti.

SIP-profiiliin asetetun Skype-numeron voi asettaa uudelleen toiselle jäsenelle tai toiseen SIP-profiiliin seuraavasti:

1. Avaa SIP-profiili, johon Skype-numero on asetettu.
    2. Klikkaa Saapuvat puhelut -riviä.
    3. Klikkaa Jaa numero uudelleen -painiketta.

Jaa numero uudelleen -painike

1. Kirjoita näkyviin tulevaan kenttään sen jäsenen tai SIP-profiilin nimi, jolle haluat asettaa Skype-numeron.
    2. Klikkaa Vahvista.

SIP-profiilille asetetun Skype-numeron voi peruuttaa seuraavasti:

1. Avaa SIP-profiili, johon Skype-numero on asetettu.
    2. Klikkaa Saapuvat puhelut -riviä.
    3. Valitse Peruuta numero. Näkyviin tulee viesti, jossa ilmoitetaan, milloin Skype-numero vanhenee, jos päätät peruuttaa sen.
    4. Peruuta Skype-numero klikkaamallaPeruuta numero.