Miten määrittää minun PBX Skype Connect™?

Takaisin hakutuloksiin

Määritä PBX sinun osoite Skype Connect gateway, SIP Profile käyttäjätunnuksen ja salasanan. Nämä tiedot ovat saatavilla, kun ensimmäinen SIP-profiilin luominen ja voidaan milloin tahansa.

Lisätietoja PBX-valmistaja ongelmatilanteisiin erityisiä määritysvaiheiden PBX.

Yhteentoimivuuden haasteisiin SIP luonteen Skype tukee vain PBX, jotka ovat kokeneet meidän certification program-sertifioinnin.

Lisätietoja Skype Connect löytyy pikaopas, käyttöopas ja muita Skype Connect oppaita oppaita sivun Skype-tukisivuston.