Skype Connect™ on käytössä, ja ääni toimii vain yhteen suuntaan. Mitä minun pitäisi tehdä?

Jos käytössä on Skype Connect, ja ääni toimii vain yhteen suuntaan, tarkista seuraavat mahdolliset ongelmanaiheuttajat:

Tarkistettava asia Kuvaus
Onko soittajan Internet-kaistanleveys heikko?

Yksisuuntainen ääni saattaa johtua soittajan heikosta Internet-kaistanleveydestä, kuten modeemiyhteydestä, satelliittiyhteydestä (joka käyttää modeemia tai GPRS:ää lataamiseen) tai äärimmäisen jumissa olevasta ADSL-laajakaistayhteydestä.

Lisätietoja Skype Connectin kaistanleveyssuosituksista.

Estääkö palomuuri äänen? Varmista, että se ei rajoita seuraavien porttien käyttöä: UDP 5060, 8000-80xx (jossa "xx" on tarvittavien kanavien määrä kerrottuna kahdella).