Skype Connect™ on käytössä, ja äänitaajuusvalinnassa ilmenee ongelmia. Mitä minun pitäisi tehdä?

Jos käytössä on Skype Connect, ja äänitaajuusvalinnassa ilmenee ongelmia, tarkista seuraavat mahdolliset ongelmanaiheuttajat:

Tarkistus Kuvaus
Onko käytössä (kaistan ulkopuolinen) RFC 2833 -äänitaajuusvalinta? Varmista, että SIP-protokollaa käyttävä vaihde on määritetty käyttämään RFC 2833 -äänitaajuusvalintaa eikä kaistansisäistä äänitaajuusvalintaa. Emme tue kaistansisäistä äänitaajuusvalintaa.
Onko käytössäsi sertifioimatonta laitteistoa? Sertifioimattoman laitteiston käyttö saattaa aiheuttaa ongelmia äänitaajuusvalinnassa. Kannattaa käyttää Skype Connect -sertifioitua vaihdetta tai yhdyskäytävää, sillä emme voi varmistaa, että kaikki SIP-protokollaa käyttävät vaihdeominaisuudet ja -toiminnot toimivat oikein sertifioimattomissa SIP-protokollaa käyttävissä vaihteissa, kun niitä käytetään Skype Connectin kanssa.

Lisätietoja tämänhetkisistä Skype Connect -sertifioitujen SIP-protokollaa käyttävien vaihteiden toimittajista.

Lisätietoja Skype Connectista on pikaoppaassa, käyttöoppaassa ja useissa muissa Skype Connect -oppaissa, jotka ovat saatavilla Skype-tukisivuston oppaat sisältävältä sivulta.