Mikä on SIP-protokollaa käyttävä puhelinvaihde?

Puhelinvaihde (PBX, yksityinen puhelinverkko) on yrityksessäsi oleva järjestelmä, joka yhdistää alanumerot ulkoisiin puhelinlinjoihin ja mobiiliverkkoihin.

SIP-protokolla käyttävä puhelinvaihde, joka voi muodostaa internet-yhteyden ja käyttää SIP-protokollaa puhelujen soittamiseen internetissä.

Kannattaa käyttää Skype Connect™ -sertifioitua vaihdetta, sillä emme voi varmistaa, että kaikki SIP-protokollaa käyttävät vaihdeominaisuudet ja -toiminnot toimivat oikein sertifioimattomissa SIP-protokollaa käyttävissä vaihteissa, kun niitä käytetään Skype Connectin kanssa.

Katso voimassa olevaa luetteloa Skype Connect -sertifioiduista SIP-protokollaa käyttävistä vaihteista seuraamalla tätä linkkiä ja valitsemalla Yhteensopivat puhelinjärjestelmät.

Lisätietoja Skype Connectista saat PDF-käyttöoppaista.