Miksi kontaktini eivät näy Skypen Windows-työpöytäversiossa?

Jos et näe kontaktejasi kontaktiluettelossa, toimi seuraavasti:

1. Varmista ensin, että asennettuna on uusin Skype-versio.
  2. Jos käytät useampaa kuin yhtä Skype-tiliä, varmista, että olet kirjautuneena oikealla Skype-nimellä. Voit tarkastaa, mille tilille olet kirjautuneena, klikkaamalla profiilikuvaasti ja tarkastamalla profiilisi yläosassa olevan Tilit-kohdan.

• Voit kirjautua toisella tilillä valitsemalla valikkopalkista Skype> Kirjaudu ulos ja antamalla sitten Skype-nimen ja salasanan.
  3. Tarkista seuraavasti, että kontaktit ovat näkyvissä:
    • Kirjaudu Skypeen, valitse Kontaktit> Piilota kontaktit, jotka ja varmista, että mitään vaihtoehtoa ei ole valittu. Jos jokin vaihtoehto on valittuna, poista valinta klikkaamalla sitä.

• Varmista, että kaikki kontaktit ovat näkyvissä, valitsemalla Kontaktit> Ryhmät> Kaikki.

• Jos Microsoft Outlook -kontaktisi eivät näy Skypen kontaktiluettelossa, varmista, että Outlook on käynnissä, avaa sitten Skype ja valitse Kontaktit> Näytä Outlookin yhteystiedot (jos se ei ole valittuna).

• Jos Messenger-kaverisi eivät näy Skypen kontaktiluettelossa, kun olet kirjautunut Skypeen Microsoft-tililläsi ensimmäisen kerran vasta äskettäin, odota noin puoli tuntia ja tarkista tilanne sitten uudelleen. Skypen kontaktiluettelon ja Messengerin synkronoiminen saattaa kestää hetken.

Lisätietojakontaktien lisäämisestä Skypeen.