Mitkä ovat Skypen järjestelmävaatimukset?

Takaisin hakutuloksiin

Seuraavassa on kuvattu Skypen järjestelmävaatimukset eri käyttöjärjestelmissä.

Jos järjestelmäsi ei täytä Skypen käytön vaatimuksia, et ehkä voi enää käyttää osaa aiemmasta keskusteluhistoriastasi. Voit noutaa viimeaikaisen keskusteluhistorian kirjautumalla Skypeen tuetulla laitteella.

Päivitä Skypen uusimpaan versioon

Windows-työpöytälaite

Versio

Windows-tietokoneille tarkoitetun Skypen (versio 8) vaatimukset:
    Windows 10 -versio 1507 tai uudempi
    Windows 8.1
    Windows 8
    Windows 7 (32- ja 64-bittisten versioiden tuki)

Suoritin

Vähintään 1 GHz

RAM

Vähintään 512 Mt

Muut ohjelmistot

DirectX v9.0 tai uudempi

Windows 10

Versio 12

Windows 10 (versio 1607 ja 1703)

Versio 14

Windows 10 (versio 1709) tai uudempi

Mac

Versio

Skypen (versio 8) Mac-versio vaatii:
    Mac OS X 10.9:n tai uudemman

Suoritin

Vähintään 1 GHz:n Intel-prosessori (Core 2 Duo)

RAM

Vähintään 1 Gt

Muut ohjelmistot

QuickTimen uusin versio

Linux

Versio

64-bittinen Ubuntu 14.04+
    64-bittinen Debian 8.0+
    64-bittinen OpenSUSE 13.3+
    64-bittinen Fedora Linux 24+

Suoritin

Intel Pentium 4 -suoritin tai uudempi, joka on SSE2- ja SSE3-yhteensopiva

RAM

Vähintään 512 Mt

Muut ohjelmistot

libappindicator1 tai GtkStatusIcon lokerokuvakkeen toimintaa varten (valinnainen)

Android

Versio

Android OS 4.0.4 tai uudempi

Laitteisto

Vaihtelee valmistajan mukaan – lue huomautus jäljempänä

Vapaa tila

Vähintään 32 Mt

Huomautus:
    • Skype on tuettu laitteissa, joissa on ARMv7-suoritin (tai sen lisäosien suorittamiseen pystyvät suorittimet). Skypeä voi käyttää laitteissa, joissa on ARMv6-suoritin, mutta videopuheluja ei tueta. Esimerkkejä laitteista, joissa on ARMv6-suoritin: Samsung Galaxy Ace, HTC Wildfire. Jos et ole varma laitteesi suorittimesta, tarkasta laitteen käyttöopas tai ota yhteyttä sen valmistajaan.

iOS

Versio

Skype (versio 8) iPhonessa ja iPadissa edellyttää iOS 10:n tai uudemman version

Huomautus: Jos sinulla on Skype (versio 8) iPhonessa, jossa on iOS 9, et voi päivittää Skype-versiota 8.34.0.72 uudempaan versioon.

Skypen verkkoversio

Tuettu selain

Microsoft Edge ja Chromen uusimmat versiot. Skypen verkkoversio ei ole käytettävissä matkapuhelimissa tai tableteissa. Skype-sovellus on kuitenkin ladattavissa näihin laitteisiin.

Huomautus: Windows 7:n tai Windows 8/8.1:n käyttäjät voivat ehkä kirjautua sisään, mutta he eivät saa Skypen verkkoversion kattavaa käyttökokemusta.

Selvitä, missä käyttöympäristöissä Skype on käytettävissä.