Mitkä ovat Skypen järjestelmävaatimukset?

Takaisin hakutuloksiin

Seuraavassa on kuvattu Skypen järjestelmävaatimukset eri käyttöjärjestelmissä.

Jos järjestelmäsi ei täytä Skypen käytön vaatimuksia, et ehkä voi enää käyttää osaa aiemmasta keskusteluhistoriastasi. Voit noutaa viimeaikaisen keskusteluhistorian kirjautumalla Skypeen tuetulla laitteella.

Päivitä Skypen uusimpaan versioon

Windows-työpöytälaite

Versio

Windows 10
    Windows 8.1
    Windows 8
    Windows 7 (32-bittinen ja 64-bittinen versio ovat tuettuja) – katso huomautus jäljempänä
    Windows Vista
    Windows XP SP3 (32-bittinen ja 64-bittinen versio ovat tuettuja) – katso huomautus jäljempänä

Huomautus: Skypen (versio 8) Windows-työpöytäversio vaatii:
    Windows 10:n version 1507 tai 1511
    Windows 8.1:n
    Windows 8:n
    Windows 7:n (32-bittinen ja 64-bittinen versio ovat tuettuja)

Suoritin

Vähintään 1 GHz

RAM

Vähintään 512 Mt

Muut ohjelmistot

DirectX v9.0 tai uudempi

Huomautus:

• Jos käytössäsi on Windows 7 (SP1), päivitä Internet Explorer versioon 11.
    • Jos käytössäsi on Windows XP SP3, varmista, että käytät Internet Explorer 8:aa tai uudempaa.

Windows 10

Versio 12

Windows 10 (versio 1607 ja 1703)

Versio 14

Windows 10 (versio 1709) tai uudempi

Mac

Versio

Mac OS X 10.10 tai uudempi

Huomautus: Skypen (versio 8) Mac-versio vaatii:
    Mac OS X 10.9:n tai uudemman

Suoritin

Vähintään 1 GHz:n Intel-prosessori (Core 2 Duo)

RAM

Vähintään 1 Gt

Muut ohjelmistot

QuickTimen uusin versio

Käyttö edellyttää päivittämistä Skypen Linux-version uusimpaan versioon.

Linux

Versio

64-bittinen Ubuntu 14.04+
    64-bittinen Debian 8.0+
    64-bittinen OpenSUSE 13.3+
    64-bittinen Fedora Linux 24+

Suoritin

Intel Pentium 4 -suoritin tai uudempi, joka on SSE2- ja SSE3-yhteensopiva

RAM

Vähintään 512 Mt

Muut ohjelmistot

libappindicator1 tai GtkStatusIcon lokerokuvakkeen toimintaa varten (valinnainen)

Windows 10 Mobile

Versio

Windows Mobile Anniversary Update tai uudempi

Laitteisto

Valmistajan mukaan

Android

Versio

Android OS 4.0.4 tai uudempi

Huomautus: Skypen (versio 8) Android-versio vaatii Android OS 6.0 Marshmallow’n tai uudemman.

Laitteisto

Vaihtelee valmistajan mukaan – lue huomautus jäljempänä

Vapaa tila

Vähintään 32 Mt

Huomautus:
    • Skype on tuettu laitteissa, joissa on ARMv7-suoritin (tai sen lisäosien suorittamiseen pystyvät suorittimet). Skypeä voi käyttää laitteissa, joissa on ARMv6-suoritin, mutta videopuheluja ei tueta. Esimerkkejä laitteista, joissa on ARMv6-suoritin: Samsung Galaxy Ace, HTC Wildfire. Jos et ole varma laitteesi suorittimesta, tarkasta laitteen käyttöopas tai ota yhteyttä sen valmistajaan.

iOS

Versio

iOS 8 tai uudempi

Huomautus: Skypen (versio 8) iOS-versio vaatii iOS 9:n tai sitä uudemman version

Skypen verkkoversio

Tuettu selain

Microsoft Edge ja Chromen uusimmat versiot.

Skypen verkkoversio ei ole käytettävissä matkapuhelimissa.

Huomautus: jotta voit soittaa puheluita Skypen verkkoversiolla Windows-, Mac- tai Linux-käyttöjärjestelmästä, sinulla täytyy olla käytössä seuraavat:

• Windows 7 tai uudempi
    • Mac OS 10.10 tai uudempi
    • Ubuntu 14.04 tai uudempi
    • Debian 8 tai uudempi
    • openSUSE 13.3 tai uudempi
    • Fedora Linux 24 tai uudempi

Huomautus:
    • Jos haluat soittaa ääni- tai videopuheluja, sinun on ladattava laajennus tiettyjä selaimia käytettäessä.

Selvitä, missä käyttöympäristöissä Skype on käytettävissä.