Yhteyden muodostaminen julkiseen WiFi-hotspotiin Skype WiFin Windows-työpöytäversion kautta ei onnistu. Kuinka korjaan ongelman?

Tämä artikkeli on saatavana myös tuotteille:

Skype WiFi on vaivaton tapa käyttää nettiä julkisten WiFi-hotspotien kautta huolehtimatta nettimaksuista.

Lisätietoja Skype WiFistä.

Jos yhteyden muodostaminen ei jostain syystä onnistu, alla olevan taulukon ohjeet voivat auttaa Skype WiFin kautta muodostetun Internet-yhteyden vianmäärityksessä.

Ongelma

Ratkaisu

En löydä tuettua hotspotia

Varmista, että laitteesi WiFi-toiminto on käytössä ja että yhteys WiFi-verkkoon on muodostettu. Kirjaudu sitten Skypeen (jos käytät Skypen Windows-työpöytäversiota) tai avaa Skype WiFi -sovellus (jos käytät muuta laitetta).

Skype WiFi ilmoittaa automaattisesti tuetusta hotspotista. Voit myös tarkistaa käytettävissä olevat hotspotit Skypen hotspot-etsimen avulla täältä.

Jos valitset verkon, jota Skype WiFi ei tue, näkyviin tulee asiasta ilmoittava ponnahdusviesti ja voit valita toisen verkon.

Huono langattoman verkon signaali

Tarkista langattoman verkon signaalin vahvuus, sillä se voi vaikuttaa yhteyden laatuun. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella langattoman verkon kuvaketta ilmaisinalueella ja valitse Näytä käytettävissä olevat langattomat verkot.

Voit ehkä valita verkon, jonka signaali on vahvempi, tai verkon, jota Skype WiFi tukee.

Voit etsiä tuettuja WiFi-verkkoja myös Skypen hotspot-etsimen täältä.

Skype ei tunnista tuettuja hotspoteja tai palveluntarjoajia

Poista Skype WiFi käytöstä ja ota se uudelleen käyttöön, jotta Skype tunnistaa uusimmat tuetut hotspotit tai palveluntarjoajat. Jos käytät Skypen Windows-työpöytäversiota:

1. Valitse Skype-valikossa Työkalut > Asetukset... > Skype WiFi.
  2. Poista valinta Ota Skype WiFi käyttöön -valintaruudusta ja valitse Tallenna.
  3. Valitse Työkalut > Asetukset... > Skype WiFi.
  4. Valitse Ota Skype WiFi käyttöön -valintaruutu ja valitse Tallenna.
  5. Siirry valikossa kohtaan Työkalut> Skype WiFi ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Jos käytät Skype WiFi -sovellusta muulla laitteella, sulje Skype WiFi -sovellus ja avaa se uudelleen.

Jos hotspot tai palveluntarjoaja on vastikään lisätty Skype WiFi -yhteisöön, yhteyden muodostamisen pitäisi onnistua.

Saan ”virheellinen portti” -virheilmoituksen

Varmista, että kaikki vaaditut portit ovat auki.

Miten poistan Skype WiFin käytöstä?
Jos käytät Skypen Windows-työpöytäversiota:
  1. Valitse Skype-valikossa Työkalut > Asetukset... > Skype WiFi.
  2. Poista valinta Ota Skype WiFi käyttöön -valintaruudusta ja valitse Tallenna.
Jos käytät Skype WiFi -sovellusta muulla laitteella, sulje sovellus.
Yhteyden muodostaminen Skype WiFin kautta ei vieläkään onnistu

Jos mikään muu ei auta, kokeile käynnistää tietokone uudelleen.

Tietokoneen uudelleenkäynnistäminen useimmiten korjaa yhteysongelmat.

Pyydä apua Skype-yhteisöstä.